| Dan a întrebat:

Recunoasteti persoanele deosebite din poza aceasta? Cum comentati aceasta intalnire deosebita?

http://picasaweb.google.com/......oaraSiArad

Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Gbrltdr a dat toate detaliile si cel mai bun raspuns. Eu voi spune doar ca, fiind un singur Dumnezeu, ar fi cazul ca sa existe o unitate intre cultele crestine.
Este un al doilea pas facut in acest an, dupa vizita memorabila a Papei Ioan Paul al II. Cred ca daca ar mai fi trait, ar fi putut face multe si in acest domeniu.
Multumesc pentru link, am urmarit cele 44 poze si am avut sentimentul ca si eu as fi participat la aceasta intrunire.

2 răspunsuri:
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

În cursul zilei de luni, 12 aprilie 2010. Excelenţa Sa, Mons. Francisco Javier, Nunţiu Apostolic în România şi Republica Moldova, şi decan al Corpului Diplomatic acreditat la Bucureşti s-a aflat la Timişoara unde a fost primit de IPSS Nicolae Corneanu, Mitropolitul Banatului.
Poate fi o conciliere intre cele doua culte religioase. Stiu ca in acea perioada a fost o intrunire a tuturor bisericilor romano-catolice din tara, dar si invitatii si din partearerezentantilor de seama a bisericii ortodoxe. Sunt multe de spus, dar sa ne retinem ...suntem prea mici pentru a trage concluzii mari!

| giovana a răspuns:

Iti multumesc pentru acest link. Recunosc persoanele, astept mult de la aceasta intalnire, dar nu comentez. Sper insa, sa insemne ceva, sa vina o schimbare...

Întrebări similare