| UnchiulRamiz a întrebat:

S-a incheiat treaba cu clonatorul de conturi de pe TPU?

12 răspunsuri:
| LisaJulie a răspuns:

Sa speram! Măcar când nu clona conturile si punea întrebări fără sens era mai puțin enervant! Sunt aproape sigura ca 9PM este el

| UnchiulRamiz explică (pentru LisaJulie):

9PM am impresia ca e fostul Ambivert, dar nu prea cred, doar banuiesc. Mare dobitoc ala cu clonatul, asa intrebari tampite avea...

| LisaJulie a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Nu știu ce sa spun! Mi-a clonat contul și mi-a dat răspuns la fel ca userul 9PM! Exact aceleași cuvinte

| Mosotti a răspuns (pentru LisaJulie):

Cum adica ti-a clonat contul? Nu poate face 100 % acelasi cont LisaJulie, trebuie sa schimbe macar ceva minim in nume.
Trebuie sa fim f atenti la user! Sa fim atenti la detalii, a mai adugat o litera, un semn ceva.
Nu permite serverul sa faca acelasi user care exista deja.

Cand am zis ca poate face n conturi am zis ca poate face diferite, in nici un caz aceleasi de n ori.
Uite-te la userul facut de el si uite-te f atenta ce e in plus sau in minus la el.
Poate pune LisaJuliie si sa nu-ti fi dat seama cu doi de i.

Ca sa cloneze acelasi user de n ori ar insemna sa aiba acces la platforma de forum si sa modifice acolo in soft sa permite creerea aceluiasi user de n ori, atunci poate dar asta inseamna ca ori a spart serverul ori e din familia adminului sau a cui a facut platforma de forum.
Daca ar fi spart serverul un oarecare se facea admin si facea si alte prostii pe aici, deci nu suna ca l-a spart.

Daca e din anturajul celui care a facut formulul nu se va termina, insa cand vor afla ceilalti il vor opri pentru ca se pierd bani.

| LisaJulie a răspuns (pentru Mosotti):

Pai a bagat LisaJulie1 LisaJulie2 si mi-a si trimis cerere de prietenie! Bineinteles ca acele conturi clona au fost sterse

Am inteles, asa da cu 1-2-3 adaugat poate face. Nu stiu ce l-a apucat, e o aberatie sa faci atatea clone, nu vad sensul ce ii trebuie alt user daca are unul.

| LisaJulie a răspuns (pentru Mosotti):

Ti l-a clonat si tie?

Mie nu mi l-a clonat, probabil ca are boala pe fete.

| UnchiulRamiz explică (pentru Mosotti):

O fi pus ochii pe vreuna tongue

| Mosotti a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Da, si asta sa fi pus ochii pe vreuna.

| UnchiulRamiz explică (pentru Mosotti):

Asa zicea ca le adora sau iubeste laughing Cum nu le-a vazut? Ma mir ca poti pune ochii pe cineva ce nu stii cum arata. Poate e obsedat, ca punea intrebari tampite si le reposta.

| Mosotti a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Se prosteste poate fara legatura cu pe cine a vazut sau nu.