E ceva interesant, dar am cautat acum si eu ca habar aveam cat costa si mi se pare cam mult...
Mai bine i-ai ceva palpabil, sau ceva "gratis" gen o imbratisare sau o cine romantica facuta de tine. De obicei majoritatea tipilor nu sunt gen "wow o stea imi poarta numele, grozav, am sa ma apuc sa o caut...". Dar poate sa fie si genul sentimental si gestul tau sa il faca sa verse lacrimi de iubire. Tu stii cel mai bine
Mai bine o noapte de amor si ceva electronic, faci cum vrei, vezi ce il intereseaza nu trebuie sa fie scump ceva folositor
La asta ma gandeam eu. Cred ca s-a uitat la prea multe filme.
Asa si? Am vrut o simpla parere. Iesi de aici pana nu ma enervez si mai tare.
Usurel disperato, mi se rupe mie ca te enervezi tu.Da-ti o palma peste mufa, si treci la somn.
E mai buna ca a ta, poti fi sigura. Vorbesc educat cu cine merita.
Serios? Nu cred ca e mai buna. Odata ce am pus o intrebare, am cerut o parere, iar tu vii aici si faci pe interesantul. Scuza-ma, e normal sa ma enervez. Se observa cat de plafonat esti
In primul rand sunt fata. In al doilea rand, asa cum tu ai pus intrebarea asta inspirata de prin filme, am si eu dreptul sa dau un raspuns, fie ca iti gadila urechea sau nu.
Pai se vede cat esti de desteapta! Decat sa faci o persoana sa se simta prost mai bine taci. Dar, asa e in tara noastra
De unde atat de mult bun simt
DavidIonescunasrr întreabă: