E ok sa ai prieteni din alte orase. E bine sa comunici, se stie ca un om mai bine vorbeste cu o persoana pe care nu o cunoaste si care nu il poate judeca. Un om isi spune mai bine temerile unei persoane straine.Totusi,e bine ca aceste legaturi sa aiba o anumita limita. Mi se pare inadecvat sa dai informatii personale cum ar fi numar de telefon, nume complet unei persoane cu care ai vorbit numai o data pe messenger. Din cate am observat, persoanele care au prea multi prieteni online tind sa uite cum sa socializeze in viata reala si singurul lor prieten este calculatorul.Atata timp cat nu devii dependent de discutiile cu o anumita persoana pe mess, e ok.
De obicei sunt atenta la detalii, ma uit la ID (daca e ID de genul: printesa_cartierului, jmekerul_andrey :imi fac din prima o parere despre acea persoana si, daca ii dau accept, rad de ea), nickname-ul nu prea conteaza (atata timp cat nu e scris cu @,$,:X:X:X:X:X:X:X:X:X, etc.)La avatar ma uit doar de curiozitate.Nu prea are importanta avatarul (atata timp cat e unul decent.)
iDasTaN întreabă: