Buna! pai din cate stiu eu ca sa ajungi la facultatea de informaatica trebuie' sa dai la liceul mate-info. Din punctul meu de vedere, cred ca este destul de ok, dar cel mai important lucru este daca intr-adevar tie iti place chestia asta! nu uita ca asta este o alegere care iti vva schimba viata.
Sti, eu depilda nu as alege facultatea info, pentru ca nu ma caracterrizeaza! eu nu cred ca este chiar atat de grea, pentru ca trebuie sa stii cum sa te descurci intr-un calculator cum gandeste un calculator din ce este format un calculator si chesti de genu asta! profu meu de info zice: NIMENI NU POATE STI TOATA INFORMATICA!
eu cred ca are dreptate.
sper ca te-am ajutat cat de cat, dar daca vrei sa stii mai multe lucruri despre info intra pe:
wikipedia - informatica! acolo vei gasi lucruri interesante!
Umm Stella greseste info nu inseamna cum lucreaza un calculator, ci sa il faci sa lucreze. Info inseamna sistem de programare ceea ce e greu daca nu esti bun la asta. Sunt la mate-info as vrea sa dau mai departe insa sincer cand am vazut cati dau si trec si nu stiu nimic din asta parca as da altundeva. Atat ca nu am alte variante... inca
anonim_4396 întreabă: