Totul e trecator, doar trebuie sa te gandesti ca in viitor va fi bine si vei scapa de acea stare pesimista.
Mai omule, noi nu suntem sfatuitorii cei mai competenti. Suntem in spatiul virtual. Stim atat de putin unii despre altii. Din cateva cuvinte scrise pe aici nu putem sti nici 1 la suta din adevarata situatie a cuiva. De aceea te sfatuiesc sa actionezi in planul real. Vorbeste cu oameni reali, cu parintii, cu rude, prieteni, profesori, diriginte etc. Solutii sunt. Uita-te la atatia oameni care traiesc bine-mersi si n-au niciun gand de sinucidere, dimpotriva, le pare rau ca viata este asa scurta. Ar vrea sa traiasca cat mai mult, pentru ca viata este frumoasa. Nu vorbi cu noi, care intr-o masura sau alta suntem dependenti de net ca si tine. Nu stiu ce fel de parinti ai, dar de obicei parintii sunt cei mai indicati pentru a sfatui un tanar. Pana una alta cauta un "subtitute", adica un alt hobby. De multe ori asta e cea mai la indemana solutie in astfel de cazuri. Adica cel mai simplu ca sa scapi de ceva este sa il inlocuiesti cu altceva. Daca iubita m-a dezamagit, in loc sa stau si sa plang, mai bine imi caut o alta iubita si astfel voi reusi sa o uit pe cealalta (care mi-a tradat increderea). Asa si tu. Da-l in ma-sa de metin si gaseste-ti placerea in altceva. In excursii in natura, la tara la bunici sau la rude, priveste seara un cer instelat, mergi in locuri unde poti fi cat mai aproape de natura (pomi, flori, aer curat). Daca deocamdata esti limitat la spatiul scoala-casa, citeste un roman, cumpara-ti un puzzle sau fa orice altceva. Oricum, binele trebuie sa invinga. Viata este frumoasa. Succes!
Frate stiu 100% prin ce treci si tias propune sa risti tot de exemplu daca ai o armura +7 +8 dao la plus si daca esueaza asta e. Eu asa am facut si am uitat de metin.