| 2115566intrebari a întrebat:

vedeti voi, nu imi place cum sunt, adica nu am comportamentul care imi place. exista o persoana care imi place caracterul ei, felul in care zimbeste, vorbeste si arata. de cite ori incerc sa fiu ca ea, nu stiu, parca mi-e lene si mi-a trecut pofta sau sunt obosita, adica vrau sa fiu ca acea persoana si punc. va rog dat-mi sfaturi cum sa fac asta

Răspuns Câştigător
| ЖAngelOfLoveЖ a răspuns:

Draga, nu exista oameni la fel. Toti avem caracterul diferit si unii, care chiar nu pot fi ca altii. Si eu vreau sa fiu ca x sau ca y.Nu vreau sa ma intelegi gresit, dar ca sa te poti schimba, ar fi una.Sa fii speciala in felul tau! Sa stii cum sa te bagi in seama! ori eu, acum pe sinceritate, nu sunt genul acesta.Sigur ca si mie mi-ar place, dar imi plac si partile mele bune. Eu sunt mandra de mine ca nu am pofte dracesti din acelea cu viciul fumatului etc. Oamenii daca vor sa ma inteleaga asa cum sunt eu bine, daca nu, asta este. Acuma tu decizi cum e cel mai bine pentru tine. Analizeaz-o foarte bine si incepe sa faci anmite miscari bune din ceea ce are. Cum ai zis si tu cu zambetul, sau cum se imbraca etc...toti suntem speciali cu ce ne-a lasat Dumnezeu. Sunt sigura ca tu esti foarte speciala in sinea ta, doar ca topti ne lovim de cate ceva, care ne bruscheaza.

1 răspuns:
| Sw3eTy3 a răspuns:

HeiihappyNu mai incerca sa fi ca altii, fi tu insuti.Bineinteles,cu totii ne dorim la un moment dat, sa fim ca o anumita persoana dar totusi realizam ca nu se poate.Suntem cum suntem si nimeni nu ne poate schimba.Totusi gandeste-te ca si tu ai parti bune nu numai parti rele cum crezi tuhappy.Nu mai incerca sa ii imiti pe altii pentru ca nu este absolut nimic fascinant la asta.Succes!