Sall.nu incepe ca gantera de pe acum deoarece s-ar putea sa te opresti din crestere.fa abdomene,flotari,din ce in ce mai multe, si daca vrei mai mult ia-ti o gantera de mana, 10-15 kg.eu fac pe seara 40 abdomene, 50 flotari si 30 la fiecare mana cu gantera si se cunosc rezultatele.am patratzelele.sall.si bafta.
Asa cum spuneau invata sa scrii prima data, apoi NU poti face sala ca esti prea mic si la o varsta asa frageda pot aparea complicatii + iti trebuie un alt stil de viata daca mai vrei si rezultate, etc. Si mai nou se trag de gantere nu de fiare?
Poti sa faci ce vrei tu.dar daca te apuci de tras de fiare si ai sub 16 ani poti sa iti opresti cresterea.
Prima data ar trebui sa inveti sa scrii corect gramatical.
Creierul este cel mai important muschi din corp. Dupa aia logic de apuci de sala cu un antrenor care iti face un program de care nu o sa te ti pentru ca o sa fie greu si nu o sa vezi nici un numschi in plus in urmatoarle 4 zile
Nu e usor, de ceva timp fac si eu sala, intr-o luna nu prea s-au observat multe, dar cam dupa 6 luni incep sa se observe! Oricum dupa 1 luna mi-a mai crescut bratul destul de mult.