| marius10000 a întrebat:

Sall! am si eu o intrebare pentru fiecare :
Care este mancarea voastra favorita?
cel mai apetisant raspuns :::funda:::=D

Răspuns Câştigător
| MasterOfDisaster a răspuns:

Mie imi place pizza facuta in casa de mine. Pun pe ea tot ce am prin casa: ketchup, mustar, sunca, salam, porumb dulce, ceapa, ardei, mirodenii, muulta branza etc. Am incercat o data cu ananas, dar. nu mai vreau laughing.

9 răspunsuri:
| EvaneSScence a răspuns:

Ciorba de perisoare cu ardei iute mmmm iar ca desert tort mousse de ciocolata mmmmmmmmmm.

| The1smartiest a răspuns:

Pui la ceaun cu smantana si tarta de fructe

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Nu am una singura, am mai multe, insa singura care-mi place e:
CIOCANELE DE PUI LA CUPTOR
1 kg. ciocanele de pui (pulpe inferioare), lapte batut, 100 ml. supa de pui sau apa (o cescuta), 2 dovlecei, 2 cepe potrivite, 1 morcov, 2-3 catei de usturoi sau praf de usturoi, sare dupa gust, ulei.
Inainte de preparare se tin pulpele de pui in lapte batut pentru minim 3-4 ore sau si mai bine, peste noapte.Se scot apoi si se pun in tava unsa cu ulei.
Se curata legumele. Ceapa se taie julien, mai mare dovlecei, daca sint mici si tineri, se feliaza in bucati nu prea subtiri. Daca sint mai mari, se taie pe jumatate, se scobesc de seminte si se taie feliute sau cubulete. Morcovul se taie rondele. Se calesc separat, in putin ulei, intr-o tigaie incapatoare. Se toarna apoi peste pulpele marinate din tava.
Se toarna supa sau apa peste amestecul de ciocanele si legume calite. Se adauga cateii de usturoi, tocati, si sarea si se lasa sa fiarba acoperit (cu folie de Al.) la foc potrivit, timp de 20-35 de minute. Se scoate folia si se lasa la foc mai puternic, pana scade sosul si pulpele se rumenesc frumos.
Inca vreo 20-25 de minute.
Se serveste cu garnitura de orez sau cartofi piure si salata verde, ori cu lapte batut, de ce nu?
Te pup!

| Never4ever a răspuns:

Spaghettiiilaughing

| marius10000 explică (pentru MasterOfDisaster):

Sal mane sa vezi faza cu pizza ta cu ananas nu-i nica sa vezi ce o facut un preten de a meu : o pus pe o pizza cu peste si cu ceapa : branza si sunca. Da dupa ce am terminat de mancat ni se facea rau numa cand vedeam farfuria =DDD

| MasterOfDisaster a răspuns (pentru marius10000):

Iac.pizza cu peste si sunca laughing. Ma mir ca ati avut curajul sa incercati sa mancati.

| marius10000 explică (pentru MasterOfDisaster):

Sincer sa fiu, noi am cumparato si era inghetata cu peste si ceapa, na si el o pus si sunca si branza pe ea si cand am bagat-o la cuptor sa vezi cum so umflat =D si cand am vazut-o deja incepeam cu glume de genu : na,,,,,,, tu mananci primul =DDD

| MasterOfDisaster a răspuns (pentru marius10000):

Aha laughing.

| oOSaritaOo a răspuns:

Bună, mie îmi place pizza făcută în casă, nu cea de la magazin. Îmi place pizza simplă cu salam, brânză, caşcaval şi ketchup. :X big grin

Întrebări similare