| rateu a întrebat:

Am si o intrebare.Care e treaba cu "mitul" cum ca ar trebui sa mergi cu o fata la banchet? Eu nu inteleg.Trebuie neaparat sa ma duc o fata la banchet?

Răspuns Câştigător
| Stephan142 a răspuns:

Habar nu am cum sta treaba cu banchetul.La mine e obligatoriu sa particip.Iar colegii rad de mine ca eu nu am partenera(cea mai tare parte e ca nici ei nu au partenera...doar vreo 5 au din 12 care rad).Ma rog... faci cum vrei...nu e niciun mit.Eu cred ca merg singur.E mai ok...plus ca vrei nu vrei tot o sa dansezi cu toate fetele...

6 răspunsuri:
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Eu stiu de o "traditie" a americanilor de a nu termina liceul virgin, multi fac asta in noaptea balului(cel de terminare/absolvire al liceului).
e pacat sa vad cum suntem invadati de obiceiurile altor tari cu influente mai puternice datorita mass-media, sunt sigur ca si noi avem ceva pentru astfel de ocazii, o hora sau...

| fadnox a răspuns:

Filme americane, nu conteaza cum te duci ci cum te intorci

| xr0sioRx a răspuns:

Nu frate, daca ai gagica si e in clasa cu tine te duci cu ea laughingsau daca e din alta clasa. Mare scheme, banchetu e o petrecere de ramas bun, daca vrei participi, daca nu, nu happy.

| Electro622 a răspuns:

Hai sa distrugi mitul, ce zici? laughing

| rateu explică:

Trebuii *

| Lolo11 a răspuns:

Trebuia sa scrii "sa ma duc cu o fata la banchet" nu "sa ma duc o fata la banchet"!