| BuGaTy a întrebat:

Sall,TPU cainele meu a plecat de 3 ani... va mai fi vreo sansa sa il revad vreodata? Mereu ma rog la Dumnezeu sa mi-l deie in cale
Acest caine mi-a intiparit o amprenta emotionala ce nu poate fi descrisa.sad Dar daca il voi mai vedea is va aduce aminte de mine sau va fi fricos? si ce sanse sunt sa il pot revedea sad? (Va rog scuzati categoria)

8 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Iti recomand sa ti deschizi o pagina de facebook! in care sa pui poze cu el. asta in cazul in care ai asa ceva!

| Rebecca123 a răspuns:

Speranta moare ultima in totdeauna insa, nu vreau sa te dezamagesc dar sunt extrem de mici sanse il mai revezi dupa 3 ani..Stiu ca iti este greu sa te desparti vreodata de el insa nu prea ai ce face. daca a fugit, este posibil ca acum sa nu mai fie nici in viata ori l-a gasit cineva si l-a luat sunt multe variante..Eu zic totusi sa nu iti pierzi speranta poate cine stie.dar ai putea sa iti iei alt caine si sa incerci sa treci peste.Fii puternic!

| RoxanaGhost a răspuns:

Ştiu cum e.Şi eu aveam un motan negru sad Cosmo, dar o plecat înainte de ziua mea cu 5 zile...Acum am alt motan Botoşel dar parcă mi-e dor de Cosmo foarte mult sad

| EchoDemon a răspuns:

Pai se vede ca tii mult la el si probabil si el a tinut sau tine. Sunt sanse si sa se intoarca si sa nu se intoarca. Trebuie sa fii optimist ...sa te gandesti ca poate daca nu se intoarce cineva l-a gasit si l-a luat in grija ...si are mare grija de el. Sper sa se intoarca.

| alexinho71 a răspuns:

Salut! Hmm...Nu pot sa spun sigur daca se va intoarce dupa 3 ani inapoi la tine.Dar nu-ti pierde speranta, pentru ca au existat cazuri in care cainele se intorsese la stapan dupa mai bine de 3 ani.Si,daca il vei mai vedea, sigur o sa te recunoasca, pentru ca, cainele niciodata nu-si uita stapanul. Sper ca te-am ajutat!winking

| Danieladana964 a răspuns:

Sansele sa il regasesti sunt minime. adica. aproape nule. dupa 3 ani cainele in caz ca l-ai gasi, te-ar recunoaste, insa. e intervalul prea mare de cand l-ai pierdut. SIncer. nu cred ca il mai gasesti! sad incearca sa iti iei altul! sa semene cu acela. poate te ajuta

| KaMpEr a răspuns:

Eu cred ca daca te rogi mult si speri ca o sa-l revezi, o sa ai o sansa mica.Stiu,e trist dar cred ca si acea sansa mica poate deveni 0.Imi pare rau pentru tine si sper sa-ti revii.

| HaCkEd8D a răspuns:

Nu cred ca v-a mai veni laughing) trebuia sa pui si tu fluturase cu am pierdut caine... cand a fugit daca era atat de important pentru tine.
Si da daca il gasesti sigur o sa isi aminteasca de tine...
as zice cam 30% sanse sa il mai vezi... nu vreau sa te dezamagesc dar cam asa e. Funda! pls