| CAMIOANIEEE a întrebat:

Intrebarea aceasta este despre colegi mei:nu stiu cum sa ii mai suport,nu ma lasa deloc in pace:daca le zic ceva sau le comentez sar pe mine la bataie,zic ca am dinozauri in mine,paudchi purici cand de fapt nu am nimica dintre aceste insecte, daca le zic doar ca sunt prosti sar pe mine la bataie, astazi il fauci pe unu prost si ma lovi in ochi.ma cred un nebun.Cum sa ii mai suport.cand plec si eu pe hol sau dupa o carte ceva.cand vin in clasa imi gasesc:ghiozdanu aruncat cartile sifonate si alte cele.rad de mine tot timpu sau cand ei fac o prostie ceva dau imediat vine pe mn.Deci ziceti si voi daca gresesc nu sunt colegi mei mei:escroci,nesimtiti,nebuni, narcisisti, ipocriti si tampiti? raspundeti va rog va dau cate fundite vreti si cate voturi vreti dar ziceti cum sa ii mai suport.nu ma pot muta din cls din cuaza porfilor ca sunt desutl de buni si sunt cei imi buni(la predare) din scoala, si scuze de categorie dar nu stiam al care s-o pun.

Răspuns Câştigător
| Murrdock_Master_1996 a răspuns:

Ma in locu tau as spune 1 ) sunt nebunii rau 2 ) LooL chiar sunt prosti 3 ) dui dracu 4 ) eu in locu tau iasi batea de le sare capacele Fuditza puppy dog eyes

7 răspunsuri:
| Murrdock_Master_1996 a răspuns:

Ba eu in locu tau iasi bate de le trimit capu pe luna... fundita laughing puppy dog eyes

| Mαdαliηα a răspuns:

Sar la tine la bataie? - sari si tu la ei
Iti arunca ghiozdanu si cartile? - fa acelasi lucru si tu
Rad de tine? - razi si tu de ei
Fac prostii si dau vina pe tine? - fa si tu si da vina pe ei laughing)))
... Nu stiu... Mie daca imi faceau asa, ii aruncam pe toti pe geam!

| Mαdαliηα a răspuns (pentru Mαdαliηα):

Inca ceva, Cati ani ai? happy

| CAMIOANIEEE explică (pentru Mαdαliηα):

Daca sunt int-ra 6 tu ce crezi? si inca ceva daca le fac si eu aceleasi lucruci ma spun la diriginte si dau de belea si eu impotrvia a vreo 20 de copi nu rezist

| Mαdαliηα a răspuns (pentru CAMIOANIEEE):

Spune-i memei tale sau tata'lui tau happy. si eu vor spune la dirigintewinking. si va lua masuri, adica asa ar trebui. ca, banuiesc daca ii spui tu la diriginte nu te va crede pentru ca sunt impotriva ta happy. Ceauu...

| CAMIOANIEEE explică (pentru Mαdαliηα):

Buna Idee

| Mαdαliηα a răspuns (pentru CAMIOANIEEE):

Stiu happy. Nu ai pentru ce happy!