| BadRomance a întrebat:

Sallz everyone.Am si eu o mik intrebare.Colega mea de banca se lauda ca-ar fi vb cu Robert Pattinson, sh tot ea i-a dat sh adresa mea de mess.Kik e RP_1986_13_5@yahoo.com, este adevarat, am vb ca el(in engl, dar nu stiu daca e el sau o fraiereste pe colega mea, sau poate e khr ea, nu stiu).

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
8 răspunsuri:
| Didw a răspuns:

Bunabig hug
Tu chiar o crezi?!
Adica. cu siguranta este eaoh go on laughing. Vedetele nu isi dau id'urile. mai ales ca daca era id'ul lui Robert Pattinson era cu numele lui, etc:]
Cand mai vorbesti cu acest "Robert" rolling on the floor adica colega ta. sa. i ceri web sau intreaba dif chestii. si daca nu rasp repede inseamna ca sta sa se uite pe net.
Mult succes!

| Eeeeeeeeeeee a răspuns:

Sigur nu a vorbit cu elhee heegarantat!
nu te lasa pacalita de asa-zisa prietena.Robert Pattison nu are id de messlaughing
:*

| mihaelabr a răspuns:

Cum s-a mai zis cerei webu
da inca o intrebare cam cat sta asa cand vb cu tine? pentru ca o persoana ca rob n-ar sta prea mult la taclale cu ''fanii'' din Romania laughing si despre ce vorbiti?

| Myuu a răspuns:

Unde ai vb cu el? In vis?rolling on the floorSigur!

| Onutzyk a răspuns:

Adresa aia e inventata d DisneyIsDaTheBest, asa s explica dc cele 2 sunt una sh aceeasi persoana.

| niko a răspuns:

Colega ta viseaza cu sigurantarolling on the floorrolling on the floor
Poate fi id. ul ei ca sa faca misto laughing
App data viitoare cand mai vb cu "el"laughing cere. i webhappy
si o sa vezi ca nu e el:*
Cu siguranta e colega tahappy

| ღβ3b3LuSa a răspuns:

Nu este posibil
Robert Pattinson nu foloseste yahoo, el foloseste MSN
Probabil este ea sau un id fals de pe netbig grin

| Bi.Dam a răspuns:

Maa, sa mor eu, tu chiar crezi? laughing))))))))))) colega ta e dusa, dar tu ca o crezi? hai da cati ani ai...eu cred ca poti gandi mai mult de atatwinking