anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut all!
Vreau sa fac o comparatie intre referendum si o intrebare obisnuita pe care o gasiti de ex pe internet si vreau sa-mi spuneti daca gresesc sau nu.
La referendum a fost o simpla intrebare la care se putea raspunde cu ajutorul a 2 variante :"da" sau "nu", iar la care au raspuns cu "da" peste 80% si cu "nu" sub 20% din cei care s-au prezentat la vot.
Acum, se spune pe la tv ca nu au votat destui oameni pentru a indeplinii acel cvorum si ca nu este valid...Hai sa punem problema altfel: asta e intrebare pentru cei care nu s-au prezentat la vot:
Daca gasiti pe net o intrebare de ex: "Azi e luni?" la care se raspunde cu da sau nu, si voi nu o bagati in seama(nu ii raspundeti), NU va intereseaza....la voi inseamna ca ati raspuns cu "NU"?

Deci concluzia:acel cvorum este o tampenie.
Va rog sa-mi spuneti sincer daca gresesc sau nu.
Multumesc si o zi buna! happy

1 răspuns:
| Ionait a răspuns:

Deci concluzia: logica ta e sub nivelul Marii Moarte.

1. Atat USL cat si PDL au fost de acord cu introducerea acelui cvorum. Daca cei de la USL au sperat ca vor veni peste 51% din oameni, asta e. Shit happens.
2. Basescu a indemnat oamenii sa boicoteze acest referendum daca ei(oamenii) il sustin.
3. Din ceea ce am spus la 2. ce rezulta? Ca cei care nu s-au prezentat il sustin pe Basescu (mai mult sau mai putin, dar luat logic asta inseamna).