Deci ca sa faci rost de abonati sunt mai multe moduri: 1) Intri pe diferite siteuri si lasi linkul catre canalul tau de youtube si scrii acolo: Dati un ochi pe canalul meu va place sau nu si daca le plac se aboneaza;
2) Sunt diferite siteuri care daca tu te abonezi la canalul lui X si Y, X si Y se aboneaza si ei la tine.
3) Faci parteneriat cu alt youtuber la fel de cunoscut ca tine ( de ex: tu criss ai 10 abonati si mihai222 are 15 tu ii zici ce ai spune sa ne facem reclama reciproc si sa aducem abonati unii altora?)
4) Faci serii de jocuri care nu prea sunt jucate de ex: in Romania sunt doar vreo 3-4 gameri care joaca Stranded Deep sau Captain Claw si romanii daca nu au unde sa se uite se uita la tine.
Sper ca te-am ajutat.
P.S. da-mi linkul catre canalul tau sa ma abonez, iti dau un like si le spun prietenilor mei sa se uite. BAFTA CU CANALUL
Https://www.youtube.com/channel/UCcsLIL2y6R1E2jMURzY4qxg acesta este canalul...cum se numesc siteurile alea in care eu ma abonez la cineva si el se aboneaza dupa la mine?
Sall
Abonati nu se fac peste noapte trebuie sa ai rabdare posteza mereu.
Ca sa ai mai multi abonati cat mai repede iti trebuie promovari de la alti youtuber-i cu mai multi abonati.
anonim_4396 întreabă: