anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost la o fată în Suceava, eu sunt din Sibiu. Am vorbit mult pe net cu ea, vreo 8 luni si ne văzusem o singură dată și acum a doua oară am fost la ea în concediu. Nu pot sa imi dau seama dacă visez sau e real! Sincer, eu am 28 de ani si ea 19, da e o fată de nota 1000! M-a primit călduros la ea în garsoniera ca sta singură, e la facultate, mi-a gătit zilnic toate felurile de mâncare deși n-am prea lăsat-o că eu n-am mers la ea să o văd gatind toata ziua. Am iesit cu ea zilnic cât am stat acolo prin oraș, ne-am plimbat, am mancat. Ne-am înțeles foarte bine. Nu credeam ca mai exista așa fete, m-a facut sa imi doresc o familie cu ea. E inocenta dar și matură în același timp, nu m-aș vedea cu o tipa bădărană. Jur ca e fata perfectă. Să mă trezească cineva dacă visez! Și încă ceva, e și virgina. Si NU, nu am făcut sex cu ea cum probabil o sa spuneti unii, ca vreau sa profit de o fetiță de 19 ani. Frate, fetița aia de 19 ani face cât 10 la un loc și e mai deșteaptă decât ar crede oricine. Lucrez in MApN, sunt ofițer și să mă credeți că nu sunt idiot să profit de cineva. Am stat la ea 2 saptamani. Ideea e ca acum m-am intors in Sibiu si mi-e dor de ea. A plans mult cand am plecat. Nu am avut o familie unita si nu am crezut ca ma poate iubi cineva așa. Faza e că fata asta, nu a vrut să îmi spună numele ei în atâtea luni de zile și nici când am mers la ea. Nu ii știu numele de familie. Din ce motiv credeți că nu mi-ar spune?

30 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am uitat sa mentionez faptul că, fata asta nici măcar nu mă lăsa să achit eu ceva pentru ea. Normal ca voiam să plătesc eu dacă cumpărăm ceva sau la restaurant, film, plimbari dar ea se supăra. De ce? Și odată ca să o împac, când ieșisem să cumpărăm ceva, am plătit prețul egal. Jumătate eu și jumătate ea. Așa a vrut! Mai exista fete asa? A zis ca se simte jenată cand plătesc eu pentru ea. La mine în ardeal, nu există fete asa! Toate umbla după bani! Nu are de ce să se simtă asa

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pentru ca i-ai gasi Facebook-ul, si ai afla prea multe chestii din viata ei, printre care si cu cine umbla de fapt, si cat de virgina pare pentru cei care o cunosc mai bine. Zic si eu laughing
Nu te arunca de nebun intr-asa o situatie, e totusi o relatie la distanta, inceputa pe net. Cheam-o si pe ea la tine, la 19 ani probabil nu prea are obligatii, deci ar trebui sa vina.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, mai exista fete asa. Eu am avut cateva care plateau uneori si pentru mine (si eu pentru ele, alteori).

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Mi-a zis ca nu are Facebook și nici conturi pe rețele de socializare, adica Instagram etc. Si o cred. E mai retrasa de lumea asta virtuala, sta numai cu nasul in carti si asta e bine. E virgina ca m-am convins într-o clipă în care nu stiu cum se presupune că a ajuns mâna mea acolo laughing Dar nimic mai mult, chiar nu am făcut nimic. Man, ea a fost la mine, da a stat putin ca nu putea mai mult. Apoi am mers eu și acum probabil prin septembrie o să merg iar pe la ea, când prind câteva zile libere la serviciu. Si nu inteleg de ce nu mi-ar spune numele ei. M-am aruncat deja, planuim sa ne mutam împreună, sa vina la Sibiu anul viitor.

| MPersephone a răspuns:

Sper sa fie o fata minunata si sa fiti fericiti, dar e putin ciudat ca nu vrea sa iti spuna numele de familie. Asta ar putea scadea increderea. Poate nu e nimic serios, sau poate nu e cea mai sincera persoana.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

In primul rand... de ce judeci? Nu am zis(nimeni) nimic de tine sau de acea fata. Nu am zis ce ai facut si ce nu cu acea fata si... cum adica cat 10? Cunosti toate fetele din lume? Asta e o forma de egosim oarecum. "Mai exista fete asa?" Da. ce naiba. Stiu ca esti indragostit pana peste urechi, dar ia-o usor. Nu esti singurul pe lumea asta :/

Trecand peste asta, sa ne dam cu parerea asupra numelui ei, nu stim sigur. Probabil ca se gandeste ca ca va puteti desparti si este mai bine sa nu ii stii numele (desi putin probabil). Sau ca vrea totusi sa fie ceva misterios la ea si sa stii acest lucru cand o sa treceti la pasul urmator. Sau poate ca nu vrea sa afli mai multe despre ea, in legatura cu familia ei si "istoria"ei.

Sa va tina.

anonim_4396

Eu numai peste profitoare am dat în general

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru MPersephone):

Mersi

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru anonim_4396):

Aha... "nu are" laughing
Eu am cunoscut multe persoane pe internet. Cine e natural, si nu a gresit cu nimic/nu se da altceva, iti spune si cand a scapat o besina. Daca exista capitole banale dar interzise pentru ea, e clar ca nu e in regula ceva. Si probabil despre asta e vorba, daca ti-ar spune numele complet, i-ai gasi conturi pe retelele de socializare, si ai afla chestii pe care ea, din diferite motive, nu vrea sa si le asume fata de tine.
Cum ai cunoscut-o?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DoarBogdan):

Nu judec, ai inteles gresit. Nu asta a fost intenția mea când am scris. Sunt foarte fericit că am întâlnit o fată ca ea. Cu siguranță mai sunt. Dar sunt extrem de greu de întâlnit. Pentru că sunt puține iar eu ma simt norocos. Mersi.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum v-ati cunoscut? in cat timp v-ati intalnit real? cum a fost?

| Emma30555 a răspuns:

Poate are un nume de familie jenant. Poate cei din familia ei sunt persoane publice, sau poate are anumite retineri, ar trebui sa o întrebi

anonim_4396

Nu stiu, dar eu o cred ca n-are. Si nu ar avea ce să îmi ascunda. Am fost la ea și am stat 2 saptamani, timp în care nici nu s-a atins de telefon, a stat numai lângă mine. Decât când o sunau părinții sau cineva din familie, în rest nimic. Mai degrabă eu am mai stat pe Facebook seara pe telefonul meu, ne uitam impreuna. I-am arătat eu toate rudele mele pe Facebook, și ea a fost curioasă. Cum am cunoscut-o? Păi venise in Sibiu intr-o excursie cu grupul. Si vizitau Sibiul, erau prin Centrul vechi, anul trecut în noiembrie. Si treceam și eu pe acolo. Mi-a plăcut de ea și eu nu sunt rusinos. Am stat putin prin Centrul vechi, ea făcea poze unei prietene care era mai la distanță. Am intrebat-o daca e "turista" si daca ii place la noi și de unde e laughing Fata mi-a răspuns mai în glumă, mai în serios. Sincer si eu voiam mai mult sa glumesc cu ea. Cand am intrebat-o câți ani ani și mi-a zis 19, am zis ca n-am nici o sansa, ca nu ar vrea sa fie cu unu de 28 și voiam să plec, oricum totul s-a întâmplat repede. laughing Si na, voiam să plec ca venea prietena ei, probabil o fi crezut ca ma iau de ea laughing Si i-am zis "vrei să ai un prieten în Sibiu? Când mai vii, îți prezint eu Sibiul? Lasa-mi nr tau" si fata mi-a dat nr ei foarte repede laughing Dar a zis razand "Doar ca sa am un prieten în Sibiu" și a plecat. Recunosc ca nu ma asteptam ca ea să facă asta. Eu am incercat, dar nu credeam ca în câteva minute mi-ar da nr laughing Si dintr-o gluma, asa a inceput. Vorbisem toata noaptea în seara aia, apoi pe Whatsapp. Si am tot vorbit zilnic, din noiembrie anul trecut, chiar si astazi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Am scris adineaori, sunt prea multe de zis

| Freya1 a răspuns:

M-as bucura pentru tine sa fie o fata ok si chiar una cu care sa ai viata lunga, dar nah sti cum se zice minunile nu durează mult.
Cred ca pe lângă bucuria ca ai dat de o fata perfecta ar trebui să iti pui si anumite semne de întrebare.Ea fiind la facultate, de unde are totusi atâția bani incat sa se întrețină pe ea si sa iti plateasca si tie una alta? Tie iti convine situația de a-ți face o fata străină concediu cumparanduti mâncare și etc? pentru ca mie mi se pare aiurea.De ce nu a stat sa te cunoasca pe tine mai mult in loc sa stea toata ziua la oala? Poate sa faca de mâncare ca nu zice nimeni nimic, dar puteati sa faceti si impreuna de mâncare pentru ca era si mai drăguț si va cunosteati si mai bine. Unde ai cunoscut-o daca nu are Facebook si etc? Ai vazut-o vreodată vorbind macar cu o prietena, cu părinții sau sta puznica? De ce sa nu iti spuna numele ei de familie daca ati stat in aceias casa 2 saptamani si nu ati facut nici macar sex,totuși te-a primit la ea in casa, ati stat impreuna, ti-a facut de mâncare ce era un nume de familie? Plus de asta, cum te primeste pe tine un străin asa in casa, puteai fi si tu un criminal in serie sau ceva.
Si apropo de asta, mie mi se pare ca o numești perfecta pentru ca a fost de acord sa te slugareasca si tina si e trist.Chiar dacă nu e treaba mea sa ma bag, dar ne-ai cerut parerea asa ca pot sa raspund.Ar fi bine sa fie o fata ok, dar ridica multe semne de întrebare pe care ar trebui să le verifici nu de alta da sa nu te trezesti cu surprize sau sa plătești ceva.Si pe deasupra cred ca ar trebui să iti schimbi percepția femeii perfecte pentru ca femeia perfecta nu e sluga, femeia ok (ca perfectiunea nu exista)este cea care stie ce vrea sti ce trebuie sa ii ofere un bărbat si ce trebuie sa ofere si ea la randul ei, stie sa împartă sarcinile, cheltuielile, stie sa gestioneze viata si gândește lucid etc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Emma30555):

Poate. Am intrebat-o de zeci de ori si sub diferite forme, dar niciodată nu a vrut să îmi spună. Ultima zi când am plecat de la ea i-am zis "De ce nu vrei sa-mi zici si mie numele tau? Eu dacă vreau să îți fac o surpriză, cum te găsesc?" si tot nu a vrut să îmi zică. Stii ce mi-a spus? "Nu conteaza numele meu, o sa-l aflii cândva. Si daca vrei să faci ce ai zis, pui numele tau în față. Numele tau e și numele meu. Și oricum, ai adresa mea."

E foarte scumpa. A zis asa pentru ca noi ne făceam planuri să se mute la mine anul viitor și să ne căsătorim

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Freya1):

Cu banii, sunt răspunzători părinții ei. O ajuta mult, îi plătesc și chiria, absolut tot, plus bani de mâncare etc. Si i-am zis ca nu sunt de acord să stau la ea și să stau practic pe banii părinților ei, dacă o să audă, poate se supăra. Nu-mi convine să facă asta, clar. Mare parte am plătit eu cât am fost la ea. Pe ea o lăsam la sume mici, dacă trebuia ceva in casa, gen 30-50 de lei maxim. Altfel se supăra. Oricum a plătit ea doar de câteva ori, îți dai seama că nu am mers să îmi fac concediul pe banii ei, Doamne fereste! Pai am făcut împreună mâncare. Eu o ajutam dar rețetele erau ale ei. Nu e chiar așa cum ai dedus tu din ce am scris eu. Pe bune ca e o fată de treaba, eu am rămas uimit. Fetele din ardeal, cel puțin din cate am vazut eu, puțin mai sunt așa. Nu are nici gura mare, nici nu înjură, nici nu se uita după banii mei etc. Pe mine fetele astea mă atrag, nu cele cu gura mare. Am zis adineaori cum ne-am cunoscut, uita-te acolo te rog, e mult de zis. Nu am fost atât de străin. Ne-am cunoscut atâtea luni de zile. Eu am fost natural cu ea, nu i-am ascuns nimic. Imi știe și familia. M-a auzit și vorbind cu frate meu pe camera pe laptop, vorbeam pe Whatsapp și ea era pe camera pe telefon. Așa i-am zis si eu, dacă eram un criminal sau ceva? Dar ea mi-a zis ca daca eram, nu ma mai primea la ea. Cică a văzut că sunt diferit și oricum nu aveam ce să îi fac. Lucrez in armata, nu pot avea probleme cu poliția, ca imi pierd locul de munca. Poate și asta i-a dat siguranță, nu știu laughing

Cat despre mine, nu e adevărat ce părere ti-ai facut. O numesc perfectă pentru ca e fată harnică, nu are gura mare, nu înjură, nu umbla după bani, are un suflet bun și de multe ori cei din jurul ei au ranit-o pentru ca ea, a decis să tacă și să o lase așa. Stii ca omul bun e luat de prost. Am multe de povestit, nu știu dacă ai avea timp.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci tu practic ai vorbit 8 luni doar pe internet si dupã ai mers la ea.

Din ce spui tu e o fatã cuminte sau te-a prostit si manipulat in asemenea hal incât te-ai indrãgostit pânã peste cap de ea.
Pentru ca a stiut ce vrei si cauti.

Nu avem noi de unde sã stim de ce nu iti spune numele, tu trebuie sa ii dai de inteles ca trebuie sa-ti spuna daca mai vreti sa continuati.

Plus aminteste-ti ai stat la ea 2 sãmpãmâni, nu doi ani, "perfectitiunea" de care zici poate fii doar o masca, nu poti spune ca cunosti fata aia, trebuie macar 3 luni sa stai cu ea.
Trezeste-te la realitate, ca nu existã unicorni, poate are niste calitati Dar tu ii le exagerezi si o pui pe piedestal.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Un singur lucru nu mi se poate intampla in viata asta, sa ma prostească femeile. Da, sunt îndrăgostit dar nu sunt prost, am și eu o vârstă. Tot pentru ea e mai greu să se mute la Sibiu pe viitor. Nu exagerez deloc. Pentru mine a fost greu să găsesc o fată ca ea. Numai c**** care umblă după bani in ziua de azi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu. Ne-am cunoscut în Sibiu când era într-o excursie cu grupul. Dar a durat câteva minute. Între timp în astea 8 luni a fost și ea o dată la mine. După care am mers eu la ea recent și plănuiesc să merg din nou prin septembrie. Eu am serviciu, numai în concediu pot să merg, din păcate.

| Freya1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu toate fetele din ardeal sunt asa, nici eu nu sunt pe interes, si eu fac de mâncare, vreau familie, sunt de casa. Orce om se comporta frumos la început că asa e normal, dar cred ca nu iti ajung 2 saptamani sa tragi concluzia ca e perfecta.Ca si cu mine de stai două săptămâni zici ca is ruptă din rai, si cel mai probabil cu încă o grămadă de fete.Dar toate aveam păreri pro și contra, toate ne mai certam, toate mai avem gura mare, toate ne mai satură de a face mâncare zilnic si de a fi "perfectec "cu omul e langa noi.Tot ce zic este sa ai răbdare ca inca nu ai cunoscut-o îndeajuns de bine, iar semnele de întrebare pe care ti le pui acum sa le descoperi la timp.

| mgtow a răspuns:

Cine stie ce are in cap pisoiasul tau. Mi.a placut cand am auzit ca imparteati totul la jumate (imi vine sa plang) la ce ai scris despre ea aici ai nimerit omul ideal ca femeie si cu nunta nu baga graba poti sta cu ea si necasatorit in caz de ceva nu mai faci drumuri doar valiza si la gara. Poate nu e cazul tau oricum. Continua sa tii legatura cu ea si cand vine la tine tu sa-i faci mancare sa se simta ca acasa. Nu zi ca esti Brasovean altfel m-a lecuiesc cu fetele de acolo la fel ca tine

| SilentRain a răspuns:

Te chema în casa dar nu îți spune numele cam dubioasa treaba

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru mgtow):

Nu, eu sunt din Sibiu. Dar tot la fel sunt fetele ca acolo, eu m-am lecuit demult cu cele din zona aia. La tine tot după bani umbla? Niste c****

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru SilentRain):

Dubioasă dar o să aflu data viitoare cand merg la ea. Nu mai plec eu fără să îi știu numele.

| Raducons a răspuns:

Poate ii e rusine cu numele ei,cine stie ce nume are,o sa l afli nu iti face griji.Din pacate relatiile la distanta nu merg, tu te gandesti tot timpul ce face ea si ea face la fel. Daca vrei sa fiti impreuna sa nu te gandesti sa vina la tine, trebuie sa te muti acolo o perioada, Unde ai gasit fata asa cumsecade, eu am dat numai de bagaboante si fitoase

| NLS a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu insista cu numele, o sa-l afli la timpul potrivit.
Altfel risti sa o enervezi, sau chiar sa o pierzi.
Ea altul ca tine mai gaseste, insa tu ca ea, probabil nu.

| mgtow a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu prea cunosc pe astea din bv dar un var zicea ca au tragere la bani si ele majoritatea da

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Raducons):

Nu mă pot muta cu serviciul, asa îmi pare rău. Dar o iau la mine anul viitor, numai să termine facultatea. Pot să zic că am avut noroc să o întâlnesc. A început totul ca o gluma și acum e ceva foarte frumos.

| Raducons a răspuns (pentru anonim_4396):

Foarte bine, dar sa ai rabdare sa termine scoala, apoi o iei la Sibiu, o sa vina iti dai seama.Nu fii moale in relatia cu ea, nu e chiar asa ca ea ca tine mai gaseste, asta poate fi valabil si invers, fete faine sunt peste tot, sunt si in Sibiu