anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut`! Am o intrebare pentru mamicibig grin. Vara asta voi avea grija de un baietel de 2 anisori, (eu am 18) n-am asa o experienta in domeniul asta(pentru toate exista un inceput daaa?laughing )am mai stat eu cu copii si bla bla da` in fine, vroiam sa va intreb ce as putea sa ma joc cu un shtrumf asa mic? Ceva jocuri pentru varsta lui, cu mingea se joaca?confused laughing ceva sfaturi, de la mamici, care sa ma pregateasca, adooorrr copii, da` totusi am nevoie putin de ajutoru` vostru sa ma sfatuiti putin... Multumessc frumosslove struck.

Răspuns Câştigător
| nestlebaby a răspuns:

Fii cu ochii pe el ca pe butelie ca acum e aici, acum e acolo! nu-l scapa din priviri nici macar o secunda si cheama-l pe nume sa vina la tine cand nu-l gasesti sau va jucati ca el sa nu se piarda. ar fi foarte muuulte de zis dar mai bine aici gasesti raspunsurile:www.copilul.ro nu uita! copilul nu e o jucarie si cu orice v-ati juca, nu-l invata ce n-ar trebui :sa nu-i arati cum se aprinde chibriturile sau bricheta/ele, nu va jucati cu obiecte ascutite si lungi gen matura, paie pentru suc, scobotori, bete de tot felul, fereste-l de produsele cosmetie.nu are ce cauta prin baie cu atat mai putin pe langa wc, sa-l speli tot timpul pe maini pentru ca poate face usor rosu in gat de la microbii ce se afla pe maini, nu-l lasa sa stea cu ochii in televizor, nu lasa geamurile deschise si mai ales cu scaune prin preajma, fereste-l de produsele pentru cratenie pentru ca sunt foarte toxice, ia-i reviste cu bbei in special ca lor le plac si pune-l sa o rasfoiasca, pune-i muzica si dansati, o minge ca cea de plaja e excelenta pentru joaca pentru ca e mare si riscul sa se impiedice de ea e minim.

2 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
www.copilul.ro
Pa, pa.

Abh
| Abh a răspuns:

Orice te vei juca cu el, sa fii tot timpul cu ochii pe el fiindca la varsta asta copii sunt extrem de energici si neastamparati si intr-o fractiune de secunda se poate intampla o nenorocire. Vei avea o raspundere foarte mare.