| Clorox a întrebat:

Salut, am observat ceva ciudat la TPU!
De ce imi sunt sterse unele raspunsuri? Da, stiu, cateodata sunt mai neserios dar mi-au sters raspunsuri relevante care chiar au ajutat...
Chiar asa?
PS: TPU, cred ca nu este cazul sa stergeti intrebarea asta :\

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Majoritatea raspunsurilor sunt sterse pentru ca si intrebarea este stearsa, dar daca sunt sterse din alt motiv poti sa dai pe "doresc reanalizare raspunsului " si o sa primesti un mail cu motivul pentru care au fost sters.
https://www.tpu.ro/continut-sters-admin/

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca tu consideri ca ei au gresit stergandu-ti intrebarea sau raspunsurile, poti sa ceri re-evaluarea ei si te vor informa de ce ti-au sters-o.
Eu am peste 400 de raspunsuri sterse si nu ma mai zbat, este problema lor daca o considera relevanta ori ba.

| lpavel a răspuns:

Pentru ca zic ei: Incalca regulile acestui site! Dar stai linistit, nu esti singurul, toti avem intrebari si raspunsuri blocate big grin
Pe mine nu ma deranjeaza cat timp stiu ca raspunsul meu a fost citit de cel/cea care a pus intrebarea big grin

| Clorox explică:

Am observat de mult timp dar nu am mai intrebat...

| PersonajFictiv a răspuns:

Se sterg raspunsurile irelevante, fara sens, obscene, etc.
Sau cand se sterge intrebarea la care ai raspuns.
Cred ca poti gasi detalii undeva pe site, nu mai stiu unde.

| anonim_4396 a răspuns (pentru PersonajFictiv):

Omul are dreptate! Si mie mi s.au sters raspunsuri, de fapt mi s.au sters tocmai cele mai bune raspunsuri pe care le.am dat.Nu.i corect!
Cineva ne saboteaza!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate nu sunt șterse neapărat răspunsurile tale, poate întrebarea a fost ștearsă și cu ea toate răspunsurile.