| AlinPlaya a întrebat:

Am si eu o problema. Cand trimit un e-mail pe de idul meu, apare la cel caruia i-a fost trimis in loc de numele pe care l-am setat eu, "Pam". Nu stiu de ce. Am schimbat si numele din setari si tot acelasi "Pam" apare. Ma puteti ajuta? Multumesc mult.

Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Îmi pare rău că nu te-am putut ajuta. Dar nici tu nu te-ai exprimat bine. Chiar m-am uitat la mine pe mail şi în setări şi nu am găsit nimic. Ce pot să-ţi sugerez e să încerci din nou la contact details. În mod normal dacă o persoană nu te are în listă sau nu i-ai trimis niciodată un mail ar trebui să apară adresa de mail. Persoanei respective îi apare aşa pentru că te are trecut ea în listă ca Pam, altă explicaţie nu găsesc şi chiar m-am uitat pe aici. Încearcă să trimiţi la un necunoscut fă o altă adresă de mail şi tirmite-ţi ţie un mail şi vezi cum apare! Baftă!

3 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Te-am exprimat defectuos. Adaugă-l în Address Book, după ce trimiţi un mail îţi arată dacă să-l adaugi sau nu şi alegi cum să apară când îi trimiţi un mail.Baftă!

| AlinPlaya explică:

@Gânduri albe: am inteles ce zici tu, dar nu e vorba de asta. Cand trimit un mail prima oara unei persoane, acelei persoane ii apare ca a primit un mail de la "Pam". Si vreau sa-i apara numele meu.

| AlinPlaya explică:

@Gânduri albe: asta am facut. Aveam un alt id. Nu aveam niciun contact salvat si cand am trimis mail a aparut... "Pam". laughing
Oricum mersi de ajutor.