| Mentalist09 a întrebat:

Salut.
Ce ai face daca ai fii președinte pentru o zi?

7 răspunsuri:
| emy a răspuns:

Daca as fi presedinte pentru o zi, as face tot ce mi-ar sta in putinta pentru ca oamenilor sa le fie bine. Te pup, pa, pa.

| sappy a răspuns:

Nimic!

| Dariusuu a răspuns:

În România?

Păi aş aranja să mai vină vreo 3 terorişti în parlament să vadă cum este să furi dreptul oamenilor

| vioricavio a răspuns:

"Daca-s fi pentru o zi presedinte, v-as amaneta pe toti si nu m-ati prinde" happy

| Flory1243 a răspuns:

Daca as fi presedinte si acesta ar avea mai multe prerogative decat in prezent as propune reducerea in primul rand a salariilor DEMNITARILOR deoarece nu este corect sa se taie doar de la cei amarati. As reduce aceste salari cel putin cu 40 %.
As modifica legea potrivit careia mamele care nasc gemeni, tripleti sau mai multi copii nu pot primi indemnizatia de crestere in functie de numarul de copii pe care i-a nascut ci in functie de numarul de nasteri avute. Mi se pare strigator la cer acest lucru, dupa ce ca ne chinuim sa ii aducem pe lume statul ne impinge de la spate sa ne adresam instantei pentru a primi aceasta indemnizatie calculata in mod corect.
De asemenea as aduce la nivel european si alocatia de stat pentru copii. In Germania de exemplu valoarea alocatiei este de 184 euro/luna. Din acesti bani parintii reusesc sa cumpere tot ce au nevoie pentru cresterea lui, uneori chiar pun deoparte ceva bani pentru educatia lui viitoare.

| NiculaLoredanaAndreea a răspuns:

O lume mai buna

| Elenaambasada112233 a răspuns:

Asta ai avut-o la limba romana? Daca da bine, pentru ca am avut-o si eu

Întrebări similare