| george7474 a întrebat:

Salut, dacă am făcut buletin electronic ca am schimbat adresa, îl mai pot schimba cu unul normal? Zic asta deoarece am vrut sa fac un credit la banca și nu se accepta ca nu este adresa trecuta pe el, la notar pentru o procura la fel mi s-a zis. Mi s-a zis de la politie sa fac cont pe M. A. I. și descarc adresa de acolo. Acolo pe cont surpriză, îmi spune ca adresa nu se poate descarca decât dacă ai contul validat, se validează doar la un ghișeu al politiei unde se eliberează cazier. Am fost acolo, surpriza ei nu știu nimic. Se mai activează pe ghișeul. ro dar îți cere sa bagi un card. Acolo alta surpriza, nu îmi ia nici un card și am 3, de la BRD, ING și BT. Eu ma duc la ei și o sa le zic sa îmi facă unul normal. M-am luat după un nene polițai care m-a asigurat pe mine sa îl fac pe asta, ca asa e bine ca în curând se vor schimba toate și ca se face gratuit. Am luat o mare teapa. Nicăieri nu îți primesc buletinul decât cu dovada adresei. Sa vedeți ce ma duc eu peste ei. Dar nu știu dacă se mai poate schimba. Mulțumesc.

2 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"in curând se vor schimba toate și ca se face gratuit. Am luat o mare teapa"

n-ai luat țeapă, o să iși schimbe cât de curând impotenții ăia de la bănci sau notari procedurile să le adapteze la nou

| lpavel a răspuns:

Nu se mai poate schimba numai daca vei spune ca l-ai pierdut undeva unde nu se mai poate recupera... ai grija ce minti unde l-ai pierdut ca te vor pune sa dai anunt ca ti-ai pierdut buletinul ia daca nu se recupereaza dupa aceea vor fi de acord sa-ti faca altul... dar va trebuisa platesti o suma de contraventie!