| aNonim_4610 a întrebat:

Deci la mine in clasa este un baiat care imi place de el...Cindva vorbeam in fiecare zi cu el pe net la scoala dar intodeuna eu ii scriam prima, dar de o luna nu mai vorbim asa de mult doar salut si pa.De o saptamana a inceput sa-mi dea din ochi, si ma intrebe cit mai multe.Chiar mi-a facut un video de dragoste apoi mi-la trimis.Am observat ca vb cu mine putin diferit de celalante fete.Cum credeti poate sa-i placa de mine sau pur si simplu asa?
Dar sa stiti ca pe zi ce trece incepe sal iubesc... dar sunt plinuta...si nu credeam ca se va purta vreodata un baiat asa cu mine
P. S am 14 ani

3 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Probabil se pregateste sa iti spuna ca te iubeste si sa te intrebe daca vrei sa fi prietena luihee hee
Daca il placi si tu pregateste-te pentru o frumoasa relatiebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce pot sa iti spun e ca si eu am trecut prin asta.Nu stiu ce sfat as putea sa iti dau, cand nici eu la randul meu nu am stiu. Vorbeam mai mereu cu el pe mess si la telefon...pana cand m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el, si i-am spus ca nu stiu ca este urat deoarece suntem in aceiasi clasa ...chesti de genu.Imi pare rau ca nu i-am spus ca vreau, cel mai bine ar fi sa vorbiti despre asta si daca iti propune sa fiti impreuna sa nu il refuzi:*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa ast sa vezi ke iti mai zice, daca iti da de inteles ca ar vrea sa fie cu tine si daca da de ce nu, nu conteaza ca sunteti in aceeasi clasa/si nu te mai gandi la prostii de genu sunt plinuta/fi tu insuti/succes