| laurici03 a întrebat:

Salut dragi utilizatori! Imi dati si mie va rog frumos niste statusuri amuzante sau de dragoste? Multumesc.Am mare nevoi.Va dau funda plus raspuns folositor amuzant si intelgent.Va rog frumos.Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Adina a răspuns:

Hey big hug
Uite :d :
?¦? Chiar dacã e micã? Nu te juca cu ea? Pt cã mereu a stiut si stie ce vrea? Nu suportã nicio indiscretie, asta micã e o bestie?¦

•Nu-l lasa pe cel care te face sa suferi sa se creada superior.Zambeste-i! asa ii vei demonstra ca tu esti cel bun si el cel rau!•

Nu e un vis si nicio fantezie. E ceea ce se numeste copilarie. Un episod din serialu` vietzii tale... Care contzine clipe dulci, da` si amare

In spatele unui vis, se ascunde un cosmar dar nu incerca sa visezi caci problemele incet dispar

Dar roata s`a intors cu se intoarce mereu acum prt mine e simplu pentru tine`i mai greu.

sunt asa cum sunt, cum nimeni nu ar vrea sa fie...sunt EU si atat!, cu nimic mai deosebita, dar, totusi ^DIFERITA^

Plec... dar o sa ma intorc[ candva ] Plang... o sa rad[ candva ] Nu`mi pasa, dar mi-a pasat[ candva ] Nu mi`e bine, dar o sa`mi fie [candva]

cat vrei tu sa pari de gigolo. cand ii vezi ochisorii aia iti piere chefu` de a face misto. •

Imi reproshezi ca nu's la nimic atentha, uneori spui ca par suspektha, te contrazic si'ti zic ca nu-i ajea, sunt atentha cum ai ajunsh un nimeni in fatsha meah [; x]

2 răspunsuri:
| laurici03 explică:

Scuze Adina din greeala ti-am dat stupid.Am vrut sa iti dau inteligent.Imi pare rau de asta.

| Revenge a răspuns:

Un raspuns eficient si doar 2 cuvinte : Google It! (daca scrii pe google statusuri amuzante, gasesti acolo cat vrei tu tongue