| HardCore7750 a întrebat:

Salut, e pacat daca omori un caine din motiv ca e rau?
Dau funda
Toate cele bune

Răspuns Câştigător
| pastru009 a răspuns:

Salut.Tu te referi la eutanasierea cainilor, nu?
Dupa parerea mea, nu este bine ca ii omoara, fiindca Dumnezeu ne vede.Desigur se zice "Dupa fapta si rasplata",dar moartea nu este un mod de a-l face pe om, mai ales un animal(ce nu gandeste atat de rational ca si noi) sa dispara.Dar, cazul eutanasierii cainilor poate se face o exceptie, poate nu, de la insusi Dumnezeu dar nu cred ca El ar fi de acord cu asa ceva deoarece luarea unei vieti/si mai rau mai multe este un pacat grav si politicienii din ziua de astazi nu au constiinta si nu au remuscari pentru faptele lor atat de proaste alese.
Pe scurt raspunsul la intrebarea ta este : DA!

| HardCore7750 explică (pentru pastru009):

Salut, nu ma refer la eutanasierea cainilor, ma refer la un caine, de ex pe al meu, un caine care mananca animalele de casa(puii) ma enerveaza la culme, si daca prinde unu-l nu-i mai da drumu nici daca dai cu tancu il el...
Oricum, ai funda
Toate cele bune

| pastru009 a răspuns (pentru HardCore7750):

Aaaa...am inteles.Dar, dupa parerea mea(exemplul tau cau puii de gaina) cainii la tara pana nu ii certi ca nu este bine sa ii omoare(la pui ma refer), acesta se crede liber sa faca ce vrea(tine de instinctul animalic). happy
Oooo...da si mersi de funda.winking

| Virgil_Muresan_1987 a răspuns (pentru pastru009):

Daca nu ști să crești un câine nu te apuca.Creste un copil să înțelegi riscul și apoi decidete.

10 răspunsuri:
| aladinbeci a răspuns:

Nu este bine sa chinui si sa omori animale sau alte vietuitoare. In ceea ce priveste cainele tau, incearca sa gasesti o alta metoda de a feri puii; de ex. ai putea sa-l separi de zona unde sunt puii, ca sa nu mai ajunga sa-i manance. Ai putea vorbi si cu cineva care da lectii de dresaj, ca poate iti explica cum ar trebui procedat. Bafta!

| zurick a răspuns:

Este pacat sa omori o musca, un gandac sau un paianjen?!
Am terminat ce-am vrut sa zic...
Pa, pa.

| Virgil_Muresan_1987 a răspuns (pentru zurick):

Daca e pe friptura nu e păcat, daca e afară și se bucură de soare, atunci ești bun de dus la psiholog

| Axys a răspuns:

Da este pacat pentru ca are si el suflet indiferent cai rau

| anonim8600 a răspuns:

Depinde la ce te referi cand zici ca e rau In general nu sunt de acord cu asta dar in anumite circumstante poate as fi de acord
Oricum sunt de parere ca un caine singur nu poate fi foarte periculos In nici un caz atat de periculos cat poate fi un caine care are in spate o haita intreaga

| Virgil_Muresan_1987 a răspuns:

Tatal meu a fost mușcat de câinele vecinului pentru că a plecat sa ducă gunoiul.un rottweiler mult prea mare pentru al lăsa liber fără botniță și needucat.Am și o fetiță de 2 ani care se joaca mereu in parcarea unde respectivul își face nevoile și se crede stăpân, eu personal voi decide să îl fac cârnați.Am fost la poliție, a venit protectia animalelor, ei nu știu rețetă cârnaților dar, daca acel câine despre care vorbești tu îți pune familia în pericol eu zic sa iei masuri.Proprietarul e direct răspunzător dar nu vrea sa facă închisoare pentru cățel.Asa considera el că trebuie să se comporte câinii iar eu îl voi servi cu cârnăciori ca tot vine Crăciunul.

| Virgil_Muresan_1987 a răspuns:

Fi tu bun și vezi unde ai greșit.Am lăsat un câine sa moara de foame în coteț pentru că era prea rău.Il hrăneam și mereu mă musca.Ala nu e câine părerea mea.

Întrebări similare