La mine in oras, clienti fideli ai salilor sunt, in special, tiganii. Mai vin si copii de 8-15 ani si chiar si oameni mari. Calculatoarele nu sunt performante (poate in alte locuri or fi, dar aici nu). Nu stiu ce laptop ai tu, insa bag mana in foc ca e mai performant decat calculatoarele de aici. Cine vine joaca FIFA 2007 si CS in retea, cam atat. Jocuri mai performante nu sunt instalate si, cu siguranta, nu functioneaza.
Da, inca mai exista. Eu am in orasul meu, Mangalia, doua. Costa 3 lei ora. Se mai duc oameni din cand in cand si joaca CS sau FIFA.
Inca mai sunt adolescenti sau copii trecuti de varsta de 9 ani care platesc la salile alea ca sa se joace jocurile alea? wow, m-as duce si eu la un astfel de loc ca sa joc jocuri laptopul meu nu e foarte performant pentru jocuri si daca costa 3 lei m-as duce sigur ca sa joc diverse jocuri.
La mine in oras, clienti fideli ai salilor sunt, in special, tiganii. Mai vin si copii de 8-15 ani si chiar si oameni mari. Calculatoarele nu sunt performante (poate in alte locuri or fi, dar aici nu). Nu stiu ce laptop ai tu, insa bag mana in foc ca e mai performant decat calculatoarele de aici. Cine vine joaca FIFA 2007 si CS in retea, cam atat. Jocuri mai performante nu sunt instalate si, cu siguranta, nu functioneaza.
Salut! In orasul meu era o singura sala de calculatoare care s-a inchis. Ma duceam cu un prieten si jucam jocuri (carmageddon, nfs underground 2, dupa ceva timp afland de cs 1.6 care vedeam baieti ca jucau Half Life si cs 1.6 mapa favorita fiind "fy_snow" si mai era si Gta San Andreas si lineage care in prezent se mai joaca. Deci stateam zi de zi in sala de pc-uri si ne jucam mult de tot. Cea mai tare copilarie.
Te cred frate cu unele jocuri pe care le-ai jucat tu am copilarit si eu san andreas si underground 2 mi-au placut mult si jucam pe pc-ul meu.
Mereu sunt frumoase aducerile aminte
la noi in cartier mai exista o sala si mai are clienti.Sunt din provincie dar si asa cred ca e ultima sala de calculator din tot orasul.
In ce oras stai?