| Doarunaltutilizator a întrebat:

Salut fratilor.
Va mai amintiti acele sali de calculatoare unde generatia asta de prin 1990 si ceva se ducea mai mereu acolo ca sa se joace diverse jocuri sau sa navighezi pe internet dar trebuia sa dai bani ca sa o faci? eu n-am apucat acele vremuri m-am nascut in 2000 si am avut primul calcullator la varsta de 8 ani pe atunci nici nu stiam ce e ala internet si atunci am descoperit cat de frumoasa poate fi tehnologia.
Ma intreb daca astfel de sali mai exista si in prezent, e putin probabil majoritatea oamenilor din tara au propriul lor pc si alte ghegeturi personalizate incat nu mai are sens sa dea bani in astfel de locuri ca sa navigheze pe net.

Răspuns Câştigător
| AFR81 a răspuns:

La mine in oras, clienti fideli ai salilor sunt, in special, tiganii. Mai vin si copii de 8-15 ani si chiar si oameni mari. Calculatoarele nu sunt performante (poate in alte locuri or fi, dar aici nu). Nu stiu ce laptop ai tu, insa bag mana in foc ca e mai performant decat calculatoarele de aici. Cine vine joaca FIFA 2007 si CS in retea, cam atat. Jocuri mai performante nu sunt instalate si, cu siguranta, nu functioneaza.

5 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Da, inca mai exista. Eu am in orasul meu, Mangalia, doua. Costa 3 lei ora. Se mai duc oameni din cand in cand si joaca CS sau FIFA.

| Doarunaltutilizator explică (pentru AFR81):

Inca mai sunt adolescenti sau copii trecuti de varsta de 9 ani care platesc la salile alea ca sa se joace jocurile alea? wow, m-as duce si eu la un astfel de loc ca sa joc jocuri laptopul meu nu e foarte performant pentru jocuri si daca costa 3 lei m-as duce sigur ca sa joc diverse jocuri.

| AFR81 a răspuns (pentru Doarunaltutilizator):

La mine in oras, clienti fideli ai salilor sunt, in special, tiganii. Mai vin si copii de 8-15 ani si chiar si oameni mari. Calculatoarele nu sunt performante (poate in alte locuri or fi, dar aici nu). Nu stiu ce laptop ai tu, insa bag mana in foc ca e mai performant decat calculatoarele de aici. Cine vine joaca FIFA 2007 si CS in retea, cam atat. Jocuri mai performante nu sunt instalate si, cu siguranta, nu functioneaza.

| Sofer a răspuns:

Salut! In orasul meu era o singura sala de calculatoare care s-a inchis. Ma duceam cu un prieten si jucam jocuri (carmageddon, nfs underground 2, dupa ceva timp afland de cs 1.6 care vedeam baieti ca jucau Half Life si cs 1.6 mapa favorita fiind "fy_snow" si mai era si Gta San Andreas si lineage care in prezent se mai joaca. Deci stateam zi de zi in sala de pc-uri si ne jucam mult de tot. Cea mai tare copilarie.

| Doarunaltutilizator explică (pentru Sofer):

Te cred frate cu unele jocuri pe care le-ai jucat tu am copilarit si eu san andreas si underground 2 mi-au placut mult si jucam pe pc-ul meu.

| gemeni6226 a răspuns:

Mereu sunt frumoase aducerile amintehappyla noi in cartier mai exista o sala si mai are clienti.Sunt din provincie dar si asa cred ca e ultima sala de calculator din tot orasul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt destule, si la mine sunt cel putin 4.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai există, cel puțin unde sunt eu acum, sunt o grămadă, mergeam și eu în astfel de locuri, asta înainte să îmi cumpere PC.