| Sunflower1503 a întrebat:

La mine in clasa este un băiat care vorbea cu mine și ne înțelegeam. Cu mine vb și se uita frumos și la celelalte cu chiar așa. După ce s-a împrietenit cu niște băieți care mă urăsc a început să mă ignore și să mă privească foarte urat. Daca vb cu el nu prea îmi răspunde. La toate fetele le zambeste acum și vb cu ele și la mine se uita urat și nu înțeleg ce i am făcut. Nu vreau sa îl întreb ce are pentru că poate după mă va ura și mai tare. La început chiar credeam că mă place, deoarece se uita forte frumos la mine. Acum se uita extrem de urat și când vreau sa vb cu el începe direct sa vb cu alte fete. Ce credeți că puteau să îi spună acei prieteni noi ai lui? Ei mă urăsc deoarece eram cea mai deșteaptă din clasa si stăteam mereu singura in banca mea. Ce credeți că sa întâmplat cu el?

3 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

S-a lasat influentat de ceialti. La adolescenti se intampla foarte des. Nu ai ce sa faci. Pentru cei mai multi baieti parerea amicilor conteaza foarte mult. Sunt in stare sa renunte la o fata daca sunt luati in bataie de joc de fiecare data.

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Nu ar trebui sa te mai intereseze de el,tu chiar nu poți trece peste? e a nu știu câtă oară când pui întrebări legate de el,crezi că îl mai interesezi? daca s-a împrietenit cu băieții ăia înseamnă că e la fel că ei, tu singură îți faci rău dacă te gândești la el, nimeni n-are nimic cu tine, nu ai ce sa ii spui ăluia. Uita-l pe veci, nu te mai uita la el când trece pe lângă tine.

| aimullah123 a răspuns:

Il lasi in pace. Daca el e asa de praf si ii crede pe aia fara macar sa te cunoasca inseamna ca nu e bun pentru tine. Cauta-ti altul. Da-l in ma-sa. Adica nu cauta tau. Mai bine asteapta sa fii cautata ca esti fata big grin