| Andy_6572 a întrebat:

Salut la toti! As avea o intrebare pentru voi care raspunsurile voastre conteaza foarte mult.Aceasta intrebare este in privinta unui telefon.Eu sunt intr-o criza de timp si am citit pe net mii de comentarii in privinta unui telefon de noua generatii si acolo fiecare isi apara telefonul sau.Eu voi face altfel ca sa fiba si voua mai usor eu voi scrie criteriile care as dori sa le aiba telefonul dorit si voi imi veti spune daca doriti modele de telefoane.
Iata criteriile:
1)Sa sustina tv.
2)Sa sustina dual sim.
3)Sa aiba un sunet mare si foarte puternic.
4)Designul sa fiba cool.
5)Sa aiba o memorie forte mare mai sus de 32 gb sau chiar mai putin se poate.
6)Sa fiba senzorial daca nu nu.
7)Camera sa fiba calitativa().
8)Sa tina vreo 4 ani(am in vedere pastrat).
9)Sa sustina gps sau 3g.
10)Sa aiba celelalte componenta care le are un telefon de noua generatie de ex.bluetoof,wi fi, etc.
Sa fiba un telefon care ar putea sa omoare timpul liber al unui adolescent.Suma nu conteaza.

Răspuns Câştigător
| Oxanna a răspuns:

TINNO KT01 cica ar fi cel mai nou model de telefon...nu stiu incearca si Nokia N97, este foarte bun, eu am Samsung omnia, si sunt multumita de el, doar ca eu nu caut chiar chiar ce cauti tu la un telefon, ia-ti mai bine un latopohappybig grin fundiii?

1 răspuns:
| 12 a răspuns:

Pai eu as lua un Nokia N97 e foarte bun mai ales ca Nokia sunt cele mai bune telefoane. e elegant si alea alea.are de toate sau aiopute opta pentru un Samsung omnia sau cel mai nou Samsung galaxy. a nu uita de Sony Ericsson Xperia e super