| Lands0fMancunia a întrebat:

Ma invata careva arta trollingului?

26 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

De la flori un cadou pentru mine
Acest utilizator te ignora. Nu poti comenta la raspunsurile sale.

Mda, ce pot sa zic, de la ea ai invata mult mai multe decat trollingul. Gen cum sa iti pui verisoara sa iti spioneze iubitul imaginar sau cum sa ramai virgin, singur si intretinut la 24 de ani

| UnBroken2016 a răspuns (pentru whatevernvm):

In sfarsit?rolling on the floor) Si eu care credea ca e lesby de tot nu iti da o data. SA fim seriosi, ai facut misto de ea de 10x mai mult ca mine si tie dupa atata timp iti da? Asta da sexim.

| whatevernvm a răspuns (pentru UnBroken2016):

Stim amandoi ca muscai de nervi din taste cand vedeai ca doar mie imi da voturi nefolositor si eronat si tie niciodata si doar eu pot sa interactionez cu ea si te rodea maxim, spune-le si asta. Oricum te-am facut, pe mine ma uraste mai tare

| UnBroken2016 a răspuns (pentru whatevernvm):

Doar nu seamana cu noname degeba laughing. Chiar daca ea e putin mai mica, tot spre o casa plina de pisici se indreapta.

| whatevernvm a răspuns (pentru UnBroken2016):

Nu, ea are catei si dupa cum vorbeste cu ei cred ca are si niste fantezii mai putin crestine.
"Ah, Leo, don't bite me, you son of a b i t c h, ahhh"

| Drimmero a răspuns:

E randul Cocinei sa vina, a.k.a Coquina!

| Lands0fMancunia explică (pentru Drimmero):

Mos Arsene pe viata la Arsenal. bwahahjahaha

| Drimmero a răspuns (pentru Lands0fMancunia):

Iar cu limbisme la adresa m0rtaciunii, ba?

V-a clasat mereu in top 4, ati ajuns mereu in grupele CL, esti nemultumit pana in maduva oaselor! Ati prins locul 2 in campionat, cu putin noroc ati fi luat campionatul! Ma, drimmy, pun pariu cu tine ca daca ati fi luat campionatul l-ai fi pupat si la poponeata pe Imensul Arsene. E un mic Sir Alex, deci putin respect pentru el. Iti spun eu, praful si pulberea se alege de club daca el pleaca.

Trolling-ul ti-a zapacit ratiunea!

Voi, tunarii sunteti deluded rau. Sunt cel mai lucid user pe care l-ai intalnit, ma, drimmy. Ma uit la filmele lui Norman McLaren, vorbim mai tarziu.

Cum ai dat tu de TPU? Scuipa tot

TPU a dat de mine, doar sunt marele L0M.

| Drimmero a răspuns:

Ia lectii de la cel care a pus intrebarea

| Drimmero a răspuns:

rolling on the floor

| OldSoul a răspuns:

Desigur!

| UnBroken2016 a răspuns:

FLori e ofticata de ce am spus in alta parte. Adevarul doare ce sa ii faci.

| pufulescu a răspuns:

Cauta pe aici un user numit ywar si ai sa inveti si cum sa fii o scarba, nu numai cum sa trollezi.

| Lands0fMancunia explică (pentru pufulescu):

Vreau sa fiu urat si adorat in acelasi timp, vreau sa fiu invidiat si compatimit, sa fiu facut in toate felurile si laudat in acelasi timp. Sper ca voi reusi, sunt perseverent! Vrei sa fim prieteni? Am doar unul sad

| pufulescu a răspuns (pentru Lands0fMancunia):

Poti sa-mi dai add, e liber!

| seth2016 a răspuns:

Poti lua lectii de la Pufoshika: http://www.tpu.ro/utilizator/acafeg

| Piratul10 a răspuns:

Sa nu uitam de credincioasa PufosicaMititca care ne-ar omora pe toți ca nu ne facem cruce exact așa cum zice profa ei de religia.Heil Pufoșica!

| Ripley a răspuns:

Eu spun sa intrebi pe forumuri / site-uri in engleza. Nu am vazut pana acum un roman bun la trolling laughing
Ideea trollingului e sa spui ceva retardat incercand sa cauzezi o reactie la altii. Adica sa-i enervezi pe altii mai in mare, sa-i faci sa se agite degeaba. Aia e toata ideea.
Aici pe site am vazut pe cineva spunand ca a dormit cu maica-sa in pat si si-a dat drumul pe piciorul ei in timp ce ea dormea laughing ala era un troll! Incerca sa starneasca reactii de la oameni "revoltati".

| Lands0fMancunia explică:

Va multumesc pentru raspunsuri!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Lands0fMancunia):

Cu placere, cu placere : ).

| Anonimmus234 a răspuns:

NU!-you have been trolled

Întrebări similare