Un exercitiu care l-am facut eu la actorie..cauta o melodie clasica. Punete in pozitia de yoga(nu are legatura cu yoga)..inchipuieti o substanta..intinde-o pe tine.Pe toata. Apoi modeleaza ceva cu acea substanta. apoi inchipuieti ca ai plutii odata cu ce ai modelat..Pare o prostie dar chiar ajuta!
Concentrare si exercitiu! Cu mintea poti face orice! Deci pur si simplu gandeste inainte de a face ceva, incepe cu lucruri nerelevante si tot mai mult pana iti intra in reflex! Cat de calma esti, inseamna dupa parerea mea cate idei ai in cap, mintea ta probabil ca se gandeste si isi imagineaza prea multe! Un exercitiu ar fi: Cumpara-ti o bila alba de ping-pong, priveste-o intr-o pozitie comoda timp de 1-2 minute, inchide ochii si vezi in fata ochilor inchisi doar mingea alba, nemaigandindu-te la nimic! Deci incerci sa iti eliberezi mintea si nu te mai gandesti la nimic, incearca sa fi tot timpul constienta de tine si sa nu tit zboare mintea in alta parte, daca se intampla, readu-o inapoi si fi iar constienta concentrandu*-te la imaginea alba din fat( bila). Daca a plecat prea departe minte, deschide ochii fi constienta de sine, uita-te iar la bila si din nou inchide ochii si nu te mai gandi la nimic di tot asa pana cand probabil vei putea sta 2 ore fara sa te gndesti la nimic! La inceput te avertizez ca va fi vrei probabil vei putea sta doar 5 secunde si daca repeti acest exercitiu, oarecum mintea se revolta impotriva ta, suna ciudat, dar ai sa vezi! De exemplu nu o sa mai poti face acest exercitiu si nu sti de ce, parca iti e greu, iti va fi tot mai greu sa poti controla mintea, dar cu lupta vei reusi! Succes!
badriel întreabă: