| AlhghgfgdgAlxfr a întrebat:

Nu sunt un elev de 10, insa sunt bun la Matematica(9) si Informatica(sunt bun in web design:HTML5/CSS-CSS3,PHP,JavaSacript,Jquery&JQueryMOBIL E si sunt bun in C++ si mi propun sa invat in continuare si alte limbaje -Java,Ajax,Objective-C, Phyton, CSharp)de aceea am note proaste la celelate materii. Mentionez ca am un portofoliu si 2 proiecte app mobile si site de anunturi gratuite.Stiu ca este o intrebare stupida! Sunt la liceu in clasa a XI-a si optez pentru Harvard sau Yale.Am sante? Cu banii nu sunt o problema(am o solutie).

Răspuns Câştigător
| AndreiAndreiP a răspuns:

Pai ai sanse, daca este cum ai spus tu mai sus, chiar ai sanse sa intri unde iti doresti, sa o tii tot asa si pana la finalul clasei a XII-a

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Opteaza pentru ambele si vezi cine te accepta!

| Gavriluta_Leonard_1990 a răspuns:

Acolo se duc elitele.Trebuie sa fii bun la toate nu doar la 2 materii.

| AlhghgfgdgAlxfr explică (pentru Gavriluta_Leonard_1990):

Frate atunci de ce mai exista profile gen computer science(unde doresc sa fiu acceptat)? Atunci de ce mai exista facultate sa excelezi intr-un domeniu, atunci inseamna ca si founder Google -Larry Page era olimpic la History Us sau Bio. si nu doresc sa termin acolo, decat sa-mi gasesc o echipa pentru compania pe care doresc sa o fondez.

| AlhghgfgdgAlxfr explică (pentru Gavriluta_Leonard_1990):

Apropo la facultate cu profil computer science nu voi face altceva decat programming language, math & web development.

| TheCritic a răspuns (pentru Gavriluta_Leonard_1990):

Minciuni, de-a dreptul minciuni!