| Iuliana_7185 a întrebat:

Salut, numele meu este Georgiana si astazi e prima mea zi pe site vostru si as-i dori sa imi spuneti ceva despre aceste site.Astept raspunsul vostru

2 răspunsuri:
| iepurica_7902 a răspuns:

Pai... ce e de spus? pui intrebari de acolo de sub scrisul ala cu tpu.ro, unde scrie "pune intrebarea ta aici".

ca sa raspunzi la alte intrebari dai in jos din bara pana cand ajungi acolo unde scrie "categorii" si alegi o categorie unde sa raspunzi.

daca vrei sa vorbesti pe chat dai cat de susu poti de bara si acolo unde este acel scris cu albastru, tu dai click pe "discuta live".

ca sa strangi fundite, trebuie sa raspunzi la cat de multe intrebari poti, si sa incerci sa raspunzi cat mai bine, deoarece poti primi de la cei care au scris intrebarea, o fundita in valoare de 150 de puncte!

si ca sa dai fundite, la fiecare intrebare are in josul acelei intrebari o funda gri. daca crezi ca acel raspuns este cel mai folositor, dai click pe funda gri si ea devine portocalie. daca acorzi fundite nu primesti nimic.

cam atat e de stiut!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu o intrebare...cum pot sa scot muzica de pe calculator pe telefon fara cablu de date...ma puteti ajuta?batting eyelashes