anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut si buna seara.Am mai pus intrebarea asta si pe celalalt cont, insa din probleme techince(adica scuza ca mi-am uitat parola de mail si a trebuit sa imi fac altul )o sa o postez din nou.Aceasta intrebare este de data aceasta si pentru baieti dar si pentru fete,daca va supara intrebarea,sau va jigneste,simtitiva liberi sa comentati negativ,nu ma supar happy,mai bine comentariu negativ decat niciun comentariu,si acum revenind la subiectul pe care inca nu l-am introdus,astazi vreau sa va intreb ceva,de ce,chiar de toti am aparut pe lume finte demne cu drepturi,fiinte unice,de ce au ramas comportamente ca acesta care mi sa adresat direct de catre o fata si m-a facut sa ma simt jignit pe mine si pe baietia mea,,Voi baieti sunteti niste prosti,, sau,,nesimtitule lasa-ma pe mine sa ies prima,,sau sa primesc un cotor de carte in cap de la colega(care ne loveste spontan pe toti baieti din clasa,in cap sau acolo unde doare) ca ma legan in banca,sa i administrez si eu un cotor,si sa zica snesimtitule de ce dai intro fata? O fata daca injura un baiat crede ca e curajoasa? Daca loveste un baiat crede ca e curajoasa? Baieti si fetele, barbatii si femeile sunt conceputi cu lipsuri si plusuri pentru a se completa reciproc, si nu cred ca baiatul sau fata e superioara.Eu o sa continui sa ma apar de baieti si de fete, insa am sa imi si fac prieteni baieti si fete.Nu cred ca baiatul e mai inferior sau mai superior,nu,eu cred ca suntem egali. Daca las o fata infata e pentru ca vreau nu pentru ca e fata.Voi ce credeti? Nu e doar cazul fetei respective, sunt si pagini pe facebook, unde probabil fetite de 10 sau 8 ani, suparate ca nu au o relatie, scriu lucruri defaimatoare la adresa barbatului si a baiatului.Nu cumva tatal lor, care munceste le plateste curentul sau calculatorul? Sunt fete care pur si simplu rivesc baieti ca pe niste babuini transpirati si nesimtiti.Le doresc sa faca copii singure si sa fie fericite happy, insa nu cred ca toate fetele sunt asa.Eu vad baiatul si fata ca e un om la fel(bineinteles observ si diferentele biolocice)insa i vad la fel pe dinterior.Chestia asta cum ca sunt fata si am voie sa dau in tine da tu nai voie,e ceva foarte asemanator cu dreptul divin, o metoda medievala prin care toti copii nascuti in familie bogata sau regala nu latesc taxe si pot sa le faca ce vor saracilor, doar pentru ca s-au nascut intr-un fel.De ce? De ce fetele sunt mai speciale ca noi? fetelor de ce sunteti mai speciale?

Răspuns Câştigător
| LaLaura a răspuns:

Pentru ca putem (glumesc)
Fiecare e special in felul lui, deci suntem diferiti. Si fiecare trece prin perioade, Eu la 12 ani zgariam baieti ca imi puneau mana pe fund, si da, ii faceam porci, nesimti, etc, pentru ca chiar ma deranjau si da, ma simteam superioasa lor, dar asta face parte din dezvoltate din maturizarea pshica. Acum am 23 de ani, si uneori ma simt mai superioara decat alte femei, sau barbati, doar pentru ca e si normal sa te simti asa, asta e stima ta, orgoliul tau, dar daca ma simt asa nu incep sa zbier la ei ca sunt cea mai inteligenta. Fiecare om e diferit si are o cultura diferita, mai buna, sau mai putin buna, el e mai bun sau mai rau si trebuie sa ii acceptam, nu inseamna ca trebuie sa fim apropiati, ci sa ii toleram, sa incercam sa ii intelegem si sa fim mai buni, noi cu ei. O sa vezi ca cu trecerea anilor nu o sa mai vezi asta, nu o sa te mai deranjeze X ca nu stiu ce face, o sa te interezeze de tine, de iubita ta, de familia ta, de munca ta. O seara buna.

| anonim_4396 explică (pentru LaLaura):

Multumesc la fel doamna happyo seara buna.

2 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns:

Fetele se cred mai speciale fiindca sunt cele care poarta in pantece copii. Pur si simplu. Sau se cred mai speciale fiindca vezi doamne sunt mai fragile. Altfel urla toate egalite fraternite, da...lasa-ne.