| TeRogLasama a întrebat:

Salut sincer, nu voiam sa postez intrebarea dar mă gandii ca poate voi gasi raspunsul.
Bun!
Sunt clasa a 7 a si acum e al 2 semestru stit nu e ca pe primul sa mna mai ramai corigent la vreo materie sa treci pe al doilea. Bun au inceput testele primul la romana fiind azi miercuri am luat 4.10 Pai cum ma ca pe primul am. avut note peste 4. Acu intrebarea ar fi ca la romana sunt Praf din orice punct. DEGEABA explic doamna la tabla de multe ori retin si inteleg ce spune dar dupa alte cateva explicatii gata ma blochez si nu mai inteleg nimic.Si ma gandesc ca vin tezele... pe vara nu vreau sub nici o forma sa ma duc. Cum sa fac sa ridic notele ca degeaba ma.uit in caiet ca a doua zi e gol cap ul meu big grin

2 răspunsuri:
| Steregoi a răspuns:

Si tu si profa aveti acelasi tata si aceeasi mama adica pe Adam si Eva. Doar nu esti cu mult mai prost ca profa. Asta in caz ca esti sanatos la cap.

| AwGenetix a răspuns:

Tot e bine ca te intrebi si-ti faci griji. nu exista vreo scamatorie pentru asta. doar ligheana cu apa calda, liniste si sa inveti pana adormi, tresari si incepi din nou sa inveti.

sau... poti sa nu faci asta. locuri la Vitanjor mai exista...

Întrebări recente