17 ani si 9 luni nu inseamna ca esti major(a), deci tot ai nevoie de acordul parintilor. Cand o sa ai 18 ani o sa faci ce vrei.
Da poti sa iti faci un tatuaj chiar dacă nu ai 18 ani ..este o prostie, faza este ca de obicei se impunea asta cu 18 ani ca după sa nu regreți, iar o prostie pentru ca poți sa ai si 30 de ani cu timpul poate apărea urma de regret sau nu ..depinde de tine daca iti dorești cu adevărat si gandeste.te bine ce vrei sa alegi.pup
Am ales e ceva ce inseamna mult pentru mine, nu e ca e mult sa astept 3 luni de zile sa imi fac unul aici dar chestia e ca in rom e si mai ieftin. am gasit un salon si i-am intrebat pe pagina ofigiala, pana 17 ani si 9 luni gen mesajul l-am trimis la ei si au spus ca trebuie sa ma insoteasca un parinte. o prietena si-a facut la 13 ani si eu vreau acum dar nu stiu daca mai sunt saloane in Iasi daca eu nu mai locuiesc acolo.
Buna,
Daca vrei un tatuaj si nu mai ai rabdare pana implinesti 18 ani, ia putea sa incerci tatuajele temporare de la GoldTattoo.ro care arata ca niste bijuterii din aur sau argint si rezista pana la 10 zile. Le poti aplica singura acasa cu apa.
Eu mi-am luat de la ei si sunt foarte dragute
Sunt foarte elegante si discrete