| Denisa_6450 a întrebat:

acum mai bine de un an mai pierdeam vremea pe ascest site.insa imi facea placere pentru ca vedeam numai intrebari interesante. oameni care aveau cu adevarat nevoie de sfaturi! Astazi am avut putin timp liber si mi-am zis sa mai trec putin pe aici, insa lucrurile chiar s-au schimbat intre timp.nu am mai gasit deloc acele intrebari interesante si importante cu adevarat! am dreptate?happy

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Welcome to the real world!

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu leai gasit pentru ca: 1º au fost sterse de cineva care a dat un raport sau 2º au fost postate multe intrebari si acele intrebari importante care le stii sau dus in spate cu cateva pagini

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Te înţeleg perfect... înainte cu câteva luni aveam mai multe răspunsuri într-o zi faţă de cât am acum într-o săptămână...

| luiza a răspuns:

Ai si tu si toti care au mai raspuns dreptate. Dar ce ar fi de facut? eu am mai propus dar nu cred ca stiu cui trebuie sa includem o categorie de jocuri di una de teme pentru acasa astfel nu mai gasesti si la categoria gasttronomie intrebari despre nu stiu ce joc. Se schimba administratorul poate face asta ceva!

| thereforyou a răspuns:

Ai dreptate, deoarece siteul e plin de copii de 11-12 ani care habar nu au de nimic, nu ii inteleg de ce intra aici.