Ia-ti ipad, nu cere de mancare, nu se caca in casa, nu vrea plimbat. Nu pari sa fi o persoana responsabila tinand cont ca iti pui asemenea intrebari, din start un gadget pentru tine e mai import ca un suflet
.
I-ati ipad..si joaca-te cu catei si pisici pe el..ca esti aproape sofi(s)tricta si e pacat de posibilul viitor animalut sa te aiba de stapana ocrotitoare
IPad-ul rulea iOS nu android, jocuri sunt si free, iar cele platite ..nu sunt scumpe deloc, nu am gasit un joc cu pretul de 70 euro, exagereaza mama ta
, si eu nu as merge pe alt tip de tableta, dupa ce-ti cumpara ai tai parinti tableta..astepti putin timp sa mai "respire" si ei si apoi treci la planul 2 catelu
Buna!
Mai bine ia-ti cainele, chiar daca e mai greu de intretinut.Ce? de unde? 3 milioane un joc? ![]()
Daca vrei iti dau un site de unde le iei gratis.Dar cainele iti ocupa timpul, si eu am caine si am si android, dar imi place mai mult cainele ![]()
Bafta!
Eu te as sfatui sa iti cumperi yorkshire terrier dar cere multa responsabilitate multa decat un ipad
Eu ce-ati zice sa iei catelul caci o sa tina mai mult si iti ocupa mai mult din ocupatia ta(p.s eu am pisica si tableta dar imi e draga mai mult pisica)
Mary Marry întreabă:
PieloiuIrinel întreabă: