| Roxana06 a întrebat:

eu am o "prietena" care cand eram mici intruna numa cu ea am fost. Ea a plecat in Spania, dupa a venit in Romania si a stat o zi cu mine si dupa a mers la o fata de 17 ani. Si acum sta numai cu ea am incercat sa vorbesc cu ea dar zice ca e ocupata, si dupa 5 minute iasa cu fata aia. Acum ieri sau alaltaieri mi-a cerut ajutorul sa o las sa umble pic in pc-ul meu imi era mesul deschis si se uita pe acolo si nu i-am zis nimic a doua zi am vrut sa intru pe mail si am vazut ca era conectata ea si m-am uitat la conversati! Acolo am vazut ca ma barfeste cu aia zi de zi imi spune : Ca ce proasta sunt ca eu cred ca putem sa mai fim prietene. ma rog din astea. Si cand am intrebat-o dc nu mai iesi cu noi pe afara? a spus ca noi suntem prea mici si eu am 13 ani si ea e mai mare cu 3 luni ca mine si eram mai multi copii de 14, 15, 16 ani da ea a zis ca suntem prea mici! Eu ce sa mai inteleg din toata asta!?

Răspuns Câştigător
| Sarah64 a răspuns:

Buna.Apai vine asa: Toti cand suntem mici avem o simpatie mult mai mare pentru jocuri chestii. Prietena ta probabil ca de la pleacarea in Spania a devenit mai ''fitoasa'' cum ar veni ea s-a plictisit de tine si si-a gasit alta prietena, nu trebuie sa stai pe ganduri. CAUTA-TI SI TU UNA CARE CU ADEVARAT TINE LA OAMENI. pa:*

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cand cresti mare iti schimbi gandirea.Asa ca nu fi deranjata de comportamentul ei.

| Roxana06 explică (pentru darrio2007):

Eu nu sunt deranjata de comportamentul ei doar ca ma tot barfeste cu aia! Ma face in toate felurile!

| darrio2007 a răspuns (pentru Roxana06):

Pacat de asa prietena.