| user123654 a întrebat:

Găsesc în baie din primăvară până toamna târzie târâtoare negre, de o scârboșenie absolută sub chiuvetă și pe pereții de lângă cadă. Nu știu ce sunt. Deși am căutat în disperare pe net, nu găsesc nici imagini, nici informații. N-am îndrăznit să fac poză, să nu vomităm - nici voi, nici eu. Desigur, sunt atrase de umezeală, din moment ce în altă parte a apartamentului nu am găsit. Am încercat să le omor cu spay, dar le doare în p**ă. În schimb, dacă torn clor peste ele, mor repede. Nu știu dacă aș putea spune că e o invazie, pentru că nu le întâlnesc foarte des, dar azi era să mor când am văzut ditamai extraterestrul de vreo 8 cm în baie (înainte găsisem de vreo 2 cm cel mult).
Se mai confruntă cineva cu așa ceva? Ce e de făcut? Și cum naiba se numesc? laughing Mulțumesc anticipat!

8 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Poate ar trebui sa chemi pe cineva specializat in asa ceva. E periculos pentru ca ai putea sa nu scapi prea usor de ele tu singura. Iti dai seama ca se inmultesc, depun oua pe undeva in spatii inguste. Dupa ce scapi de ele trebuie sa astupi gaurile. (Daca ai prin gresie, faianta.)

| 393Dan a răspuns:

Urechelnite. Sunt negre mai des intalnite si sunt de acelea pufoase. Ai dreptate ele vin la umezeala. De cand noi am intalnit pe-acasa, niciodata nu ni s-a intamplat sa faca cuiburi sau ceva. Doar apareau foarte rar cate una pe perete in baie. Unica ce poti sa le faci, e sa le ucizi xP

| user123654 explică (pentru 393Dan):

Nu sunt urechelnițe. Știu cum arată urechelnițele. Iar ele sunt drăguțe în comparație cu bestia aia. laughing

| 393Dan a răspuns (pentru user123654):

Uau dragute? ughhhh. :puke! nici nu vreau sa mi le inchipui atunci xP

| KiszMy a răspuns:

Ți-o fi vârât cineva niște lipitori în casă laughing

| Copila2016 a răspuns:

Or fi broscute negre dar ai grija sa nu iei raie sau bacterii de la ele cel mai bine baricadeaza-ti baia si cheama un expert sa se ocupe de ele pana nu te infectezi chiar daca n-or fi broscute.

| Coquinnnna a răspuns:

Hans!
Get the flammenwerfer!

| Coquinnnna a răspuns:

Pune poze, sunt tare curioasa cum arata.