Pe mine ma socheaza ca au ajuns la peste 1 milion de vizualizari in doar cateva ore la un documentar de 2 ore. Eu una nu as crede asa ceva, adica eu am o banuiala ca nu toate vizualizarile alea sunt reale
Youtube puncteaza ca fiind vizualizare si daca urmaresti cateva minute din videoclip. Nu trebuie sa-l urmaresti cap-coada. Si puncteaza ca fiind vizualizare chiar si daca il urmareeste aceeasi persoana de mai multe ori.
Gen acum ca e destul de mediatizat, multe televiziuni au in spate zeci/sute de angajati care urmaresc documentarul respectiv de cel putin cateva zeci de ori pentru a extrage portiuni sau citate din acel vodeoclip. Il analizeaza, reanalizeaza, si ii da replay de foarte multe ori. Si de fiecare data cand inchizi videoclipul si intri din nou in el, Youtube puncteaza ca fiind o vizualizare. Daca sa zicem ca 100 de angajati proTV dau replay in medie de 15 ori per angajat, ai deja 1500 de vizualizari intr-o singura saptamana de la o suta de oameni. Daca mai pui in calcul si celelalte televiziuni, oameni din alte tari care preiau stirea si o sintetizeaza, oamenii de rand, youtuber-ii, etc. Face lejer milionul de viz.
Nu e atat de socant pe cum iti imaginezi.