| blueshadowdoll a întrebat:

La scoala am o colega care ma copiaza in sensul ca :copiaza la teste (copia caci m-am mutat de langa ea) are deja cercei ca ai mei ( si unele perechi pe care chiar le ador la mine ), pixuri de aceeasi marca, culori tempera la fel si inclusiv blugii. Sunt loata pe groaza ca nu stiu ce sa ii spun. Eu va garantez ca i-am spus sa realizeze ce face de mii de ori si oricat i-asi explica ea nu ma intelege. Dau funda daca primesc sfaturi care sunt bune de pus in aplicare happy!

Răspuns Câştigător
| alina101 a răspuns:

Te inteleg perfect.Asa aveam si eu o prietene cara ma copia la impracaminte si la vorbe (adica pe mess spuneam dah inloc de da si asa asa a inceput si ea).Si pe mine ma enerva enorm. Poti sa cumperi haine de pe net (de exemplu) si ii va fi mai greu sa te copieze.S-au mai bine i-ai spune ce nu iti place.Eu asa am facut. Bafta!

6 răspunsuri:
| etudor a răspuns:

Nu vad ce te deranjeaza...Incearca si adauga cate ceva fistichiu la ce ai tu si are si ea la fel cu tine si vezi cum se manifesta! Agata de exemplu de cercei niste floricele sau frunzulite sau la rochii ataseaza ceva brose sau margelute sau fundite si daca vezi ca chiar isi pune si ea ia-le de la tine si da-i-le ei si spune-i ca i le faci cadou ca sa aiba mai multe, sa fie mai frumoase ca ale tale...

| Wøodenpints a răspuns:

Ce poate fi mai frumos decât una care are impresia că ei i se cuvine orice chestie, iar când îşi ia ceva nimeni nu ar trebui să aibă dreptul să aibă o chestie la fel.

Fă-ţi haine la comandă, cumpără-ţi rechizite personalizate, dacă te deranjează faptul că cineva cumpără nişte produse care au fost fabricate pentru toată lumea.

| AtateaConditii a răspuns:

Ar trebui sa te bucuri ca te apreciaza sau invideaza. Nu ai ce face las-o asa, ce te deranjeaza sai ai un fan? Ia dai un autograf poate se lasa.

| MaskOfSanity a răspuns:

Mamă, ce să ne mai facem că te copiază cealaltă.
Îi spui şi gata. N-avem ce sfaturi să-ţi dăm noi.

| duuh a răspuns:

Mai, mai, cineva are un fan.

| baiu a răspuns:

Igmora ca ignoranta e buna poate pur coincidenta