Te inteleg perfect.Asa aveam si eu o prietene cara ma copia la impracaminte si la vorbe (adica pe mess spuneam dah inloc de da si asa asa a inceput si ea).Si pe mine ma enerva enorm. Poti sa cumperi haine de pe net (de exemplu) si ii va fi mai greu sa te copieze.S-au mai bine i-ai spune ce nu iti place.Eu asa am facut. Bafta!
Nu vad ce te deranjeaza...Incearca si adauga cate ceva fistichiu la ce ai tu si are si ea la fel cu tine si vezi cum se manifesta! Agata de exemplu de cercei niste floricele sau frunzulite sau la rochii ataseaza ceva brose sau margelute sau fundite si daca vezi ca chiar isi pune si ea ia-le de la tine si da-i-le ei si spune-i ca i le faci cadou ca sa aiba mai multe, sa fie mai frumoase ca ale tale...
Ce poate fi mai frumos decât una care are impresia că ei i se cuvine orice chestie, iar când îşi ia ceva nimeni nu ar trebui să aibă dreptul să aibă o chestie la fel.
Fă-ţi haine la comandă, cumpără-ţi rechizite personalizate, dacă te deranjează faptul că cineva cumpără nişte produse care au fost fabricate pentru toată lumea.
Ar trebui sa te bucuri ca te apreciaza sau invideaza. Nu ai ce face las-o asa, ce te deranjeaza sai ai un fan? Ia dai un autograf poate se lasa.
Mamă, ce să ne mai facem că te copiază cealaltă.
Îi spui şi gata. N-avem ce sfaturi să-ţi dăm noi.
Dimofte_Karla_Alexandra_1991 întreabă:
LisaJulie întreabă:
1234567890iuliaaaa68o întreabă: