Poate avrut sa impresioneze si a exagerat.
Sau nu are habar de moda.
Nu sunt toate la fel.
Nu toate au si gusturi cam proaste. Intreaba din motive evidente. Se imbraca pentru reactiile celor din jur. Daca mai multi ii vor da de inteles respectivei ca nu e chiar ok atunci o sa renunte. Altfel, daca se crede o tipa din aia cu personalitate atunci nici nu o s-o intereseze sa intrebe.
Unele sunt chiar idioate iar in aceste conditii nu ai ce sa le ceri...altele nu se uita in oglinda atunci cand plec de acasa si au impresia ca sunt cele mai frumoase.si mai exista o categoria care chiar cred ca bunul lor gust.Acum gusturile nu se discuta, fiecare cu ce ii place, ceea ce e frumos pentru ea poate pentru tine nu este.in orice caz daca era ceva de capul ei aprecia faptul ca ai fost sincer. De regula fetelor le plac complimentele, si daca nu li se fac, le cer..prin diferite moduri ca si in cazul colegei tale.
Pentru ca se gasesc uni la fel ca ele care le pupa in c-- si le ridica in slavi si na, de aia si-o ia in cap.
Parerea mea e ca fetele sunt ciudate si greu de inteles. Fara suparare. Insa nu toate sunt asa. Cunosc niste fete in cartier care sunt foarte prietenoase cu mine. Cum sunt eu rusinat... Dar ele insista. Un simplu raspuns la intrebarea ta este nu. Nu toate sunt asa. Unele te intreaba sincer daca le sta bine cu ce se imbraca si vor un raspuns tot sincer.
mariansiTeodora întreabă: