| ClaudiuMotanul a întrebat:

Salut TPU, probabil sunteți aici câțiva care lucrăm numai noi știm cum în Germania. Am si eu 2 întrebări la voi. Credeți că Germania este o țară care are o forma de dictatura sub perdea?
Germania are legi împotriva drepturilor omului? Și dacă da, care sunt acelea?

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Din contra e prea multa anarhie, nebunie, haos, nu e asa cum trebuie sa fie, asta trebuie sa se schimbe in viitor si in Romania trebuie ca e prea multa anarhie

suntserios
| suntserios a răspuns:

E una din țările civilizate din Europa unde exista niște reguli care se respecta. De aici până la a zice că nu sunt respectate drepturile omului e cale lungă

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce ipocrit este acest @1onur

A umplut site ul cu propaganda religioasa si anti straini si el o arde numai pe la straini.

Hahahahaha

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Dictatura nu, dar ceva mocneste in populatia nativa.
Nici nu are cum sa fie altfel, cand sunt sufocati de turci si alte culturi care vin si stau pe benefits.
Nemtii fac naveta 1 ora dus, 1 ora intors ca sa plateasca lipitorile straine.
Circula un video despre o familie de imigranti, care costa statul german 80 000 de euro pe an: apartament de 4 camere, utilitati, scolarizarea copiilor, mancare etc. Acestia refuzau sa lucreze, pe motiv ca au studii politice.

| 1onurSimion a răspuns:

Și eu am muncit în Germania Hamburg, Köln.

Sănt naziști tot neamul lor! Sânt Rasiști nu suportă români deloc! Dar ei ca nație sănt jale,... nu te ajută cu nimic când vine vorba de dreptul tău sau drepturile omului, dacă arată pe pașaport România! Nu te ajută cu absolut nimic! GERMANIA Viena! Austria! Cele mai rasiste țări! Ăștia sănt naziști neamul lui Hitler! Toți!

Am stata 2 ani de zile în Germania am muncit într-o fabrică de metal! Nu mai este ce era o dată Europa, acum toți musulmani își fac de cap cu Europa! Au distrus Europa musulmanii, africanii, indieni, Nigeria, wakanda toți au invdat tot ce însemnă Europa și bine nu va fi cu ăștia...