|

Salut. Vreau sa aplic pe un site ca transcriptor si trebuie sa dau un test în engleza dar nu ma pricep prea bine. Ma poate ajuta cineva sa dau testul? Multumesc.

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Deci, tu vrei sa iei un job la care oricum nu esti capabil sa traduci, nu?
Atunci, ti-am face cel mai mare deserviciu posibil!
Sa te ajutam sa iei jobul, dar sa dovedesti dupa aceea ca esti incapabil sa intelegi si sa scrii in engleza.
Nu vad decat o mare minciuna in care te scufunzi.
Cand esti incapabil sa faci un job din lipsa vocabularului, fii realist si cauta-ti ceva ce stii bine sa faci si sa intelegi.

| explică (pentru Ioneasca1001):

Testul e in engleza dar dupa poti selecta si alta limba. Alte variante nu mai am, am incercat cu reclame dar se castiga foarte putin. Ma poti ajuta tu?

| a răspuns (pentru Cavani1999):

Te-as putea ajuta cu engleza, dar nu doresc sa fac o ilegalitate, pentru ca nu te ajut deloc, dimpotriva, facem amandoi un fals si se pedepseste asta.
In plus, se pot prinde foarte usor ca-i fals, pentru ca IP-ul meu este din Australia, iar tu ai inscierea si toate detaliile persoanle, din Romania.

| explică (pentru Cavani1999):

Daca iau testul platesc.

| explică (pentru Ioneasca1001):

Daca s-ar prinde ar putea cel mult sa imi inchida contul asa ca n-ai de ce sa-ti faci griji in legatura cu asta... detaliile oricum sunt ale mele si daca ar fi sa fie ceva pe mine m-ar pedepsi dar sunt sanse mici sa se intample asta

| a răspuns (pentru Cavani1999):

Implicatiile sunt mult mai mari de cat iti imaginezi tu.
Se vede ca nu ai dat in viata ta, un test international, eu am dat destule si stiu ca au IP-ul adresei mele, cu tara si detaliile.
Din paacte, chiar nu-mi permit sa am probleme cu legea si nici sa ma bag in inselaciuni, ceea ce te sfatuiesc si pe tine, sa fii cinstit ca adevarul iese iute la iveala, cu prima ocazie.