| CryLulu a întrebat:

Am nevoie de un sfat, cat de grea este facultatea de Automatica si informatica aplicata pentru cineva care nu a mai facut informatica si matematica doar M2? Adica am inteles ca o sa ma ia de la inceput dar nu vreau sa merg un semestru la facultatea si sa fiu tufa de Venetia pe acolo. Imi este frica ca nu o sa-i pot ajunge la invatat pe cei de acolo si voi ramane mereu la buget sau chiar mai rau sa nu iau niciun examen sau sa fiu nevoita sa renunt... Ce parere aveti? (raspuns doar de la cei care chiar au terminat sau sunt acolo, nu am nevoie de pareri facute doar din auzite). Multumesc!

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Matematica e singurul lucru cu care nu te ia de la o la facultate. Incepe cu M1 din liceu. Daca bagi tare extra fata de ce faci la facultate ai sa treci si de matematica... ca o faci doar in primul an

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Foarte grea, fiindca totul se bazeaza pe matematica, pe formule matematice pe care trebuie sa le aplici in programare samd.
La buget nu poti intra sau ramane, daca nu ai medii foarte mari, nici daca ai absente sau restante.

| IonutzBogdan1905 a răspuns:

Hey, in primul rand am 19 ani, aproape termin clasa XII, sunt filo, vreau la Automatica si Informatica aplicata, n am facut mate mai deloc in liceu, stiu foarte bine matematica din clasa 8, pot sa zic ca am ajuns la Filo din prostie, oare am sanse sa ma descurc cu matematica daca incep tare?

| ChiukiuHamsler a răspuns (pentru IonutzBogdan1905):

Nu poti intra la aceea specializare doarece media de admitere se calculeaza neaparat cu matematica sau cu informatica, tu nedand bacul la una din ele esti respins

Întrebări recente