Eu zic ps3, chiar daca prima data voiam sa scriu "pc gaming". Consola odata cumparata o ai ani buni, fara sa schimbi nimic la ea, probabil joystick-urile daca se strica. Pc-ul. ca orice PC bagi bani pentru componente noi, pana realizezi ca bagi bani degeaba.
Eu iti recomand pc. Pe pc o sa iti poti randa videoclipurile in cazul in care vrei sa iti dezchizi un canal de youtube ca sa faci si niste bani. O sa poti face photoshop, si alte multe lucruri (pe langa jocuri). Jocurile iti merg bine pe pc daca e gaming. Oricum, pe ps3 nu o sa mai prea apara jocuri. Deja jocurile mai tari se scot prima data pe ps4, care apar acum. Apoi peste un an apare si pe ps3 (daca mai apare). Daca iti iei ps3 dar nu ai de gand sa incerci sa faci un canal de youtube, e o idee buna, dar nu o sa mai ai ce juca intr-un an, ca toate jocurile apar acum pe ps4. Raspunsul meu este: PC, dar aici tu iei decizia
.
Salut,eu iti recomand pc,, ps3 eu zic ca se cam incvecheeste si nu o sa mai apara multe jocuri pe el..mai bine pc de gaming mai ales ca apar jocuri faine anul asta cum ar fi gta 5 far cry 4..etc
badriel întreabă: