anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salutare oameni,

P. S. Aceasta nu este o întrebare, este o rugăminte!

Am o rugăminte la voi și sper sa ma ÎNȚELEGETI. NU MAI PUNEȚI ÎNTREBĂRI IDIOATE, pentru ca veți primi răspunsuri idioate sau deloc. Înainte de a pune o întrebare, încercați sa căutați răspunsul pe google și vedeți ce găsești și abia după aceea puneți-o și aici. Înțeleg ca sunt trolli pe aici, dar și oameni care vor sa ajute, dar cum când voi puneți întrebări idioate sau seci. Dacă tot așteptați sa vi se răspundă detaliat, puneți și voi o întrebare care sa aibă logica sa o putem înțelege și noi, ca să va putem ajuta. Asa mi se pare cel mai corect. Am văzut de ieri și pana azi, peroane cu vechime... Ma gândesc ca poate sunt sătui de trolli sau de întrebări idioate. În încheiere o las un citat de al lui Kennedy care sa va dea de gândit. "Nu va întrebați ce poate face poporul pentru voi, întrebați-vă ce puteți face voi pentru popor!" ( o mica paranteză, poporul suntem noi, cei de aici de la care cereți ajutor) O seara buna va doresc și fără hate dacă vreți sa răspundeți. Va saluta DoktorulSuprem!

7 răspunsuri:
| Strwberrs a răspuns:

Exact

| darrio2007 a răspuns:

Bravo, mă!

| Nirvanaaa a răspuns:

Excelent. Chiar ai zis-o bine.

| CIaudiu a răspuns:

Dar tu, dai raspunsuri ca sa ajuti sau ca sa castigi puncte si funde? Am observat ca mereu ca forma de incheiere folosesti "primesc funda?"

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Da da, asa o sa facem.

Mai putin cei care o sa intre dupa ce ai pus intrebarea asta si nu o sa o vada.

anonim_4396
| Anonim explică (pentru CIaudiu):

Ți-a mai zis cineva pana acum ca esti pro$t? Dacă nu, ți-o zic eu!

| CIaudiu a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu mi-a spus-o nimeni pentru ca n-au avut motiv sa ma jigneasca. Dar tu pentru ca esti cu o treapta mai jos pe scara inteligentei, nu te duce mintea la altceva decat sa folosesti jigniri. E atat de greu sa imi raspunzi civilizat? Uf, cred ma ma asteapta inca un set de jigniri si dupa un block. tongue