Stii ce se spune: "Daca o usa s-a inchis, o alta fereastra undeva s-a deschis!", trebuie doar sa stii unde? Nu te intrista, unele lucruri asa sunt si trebuie acceptate. Ce rost are sa fugim dupa cine nu ne vrea, cand sunt atatia pentru care am fi totul? Daca nu te mai vrea, asta este - mergem mai departe, ce putem face? Si eu am fost respinsa, dar cred ca am trecut peste asta! Trebuie sa intelegem ca nu era pentru noi si trebuie sa cautam ce este al nostru, simplu! Stiu ca este dureros, dar orice durere ne intareste si devenim mai puternici. Nu avem voie sa ramanem mult timp jos; Lumina ne cheama, deci curaj si putere! Numai bine!
Dacă o femeie îți spune că nu te place și n-ar vedea o relație între voi, nu-ți mai face speranțe deșarte. Crezi că ai rezolva ceva? O iubire nu se ține cu forța și nici cu mila. La partea cu 'ce rost mai am să trăiesc fără ea?' ești imatur. Femei găsești peste tot, oriunde te uiți, oriunde te duci. De ce te-ai rezuma la o singură femeie când poți găsi altele mai bune de zeci de mii de ori? Nu te supăra că te întreb, dar câți ani ai?
Am întrebat, deoarece pari cam imatur. Stai calm, că nu vreau să-ți aflu datele sau ceva de genul acesta. Eu ți-am spus ce să faci, acum e decizia ta dacă vrei să fii imatur în continuare.
Nu mă interesează câți ani ai. Mi-am spus punctul de vedere și atât.