| RazvanGRS a întrebat:

Salutare TPU imi spuneti va rog ce ar merita un om si cu ar putea fi pedesit prin lege daca a facut asta : "-unde imi este cainele bunicule?
-Eu l-am omorat ca m-a zgariat pe spate " spuneti si voi e trist rau, dar curiozitatea mea este cum ar putea fi pedepsit? Urgent,

Răspuns Câştigător
| Kirito21 a răspuns:

Din pacate la noi in tara protectia animalelor este la pamant si tin sa il contrazic pe vadu22 daca ai un caine in curte nu inseamna ca ai dreptul sa ii iei viata. Cred ca poti face o sesizare la ASPA (Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor) dar nu prea cred ca se va rezolva ceva avand in vedere faptul ca tot ei sunt cei care aduna cainii maidanezi de pe strazi ii matrateaza si ii ucid fara mila.

2 răspunsuri:
| vadu22 a răspuns:

Bunicul tau a omorat un caine fiindca l-a zgariat sau cum?
Daca e asa dar cainele este al lui atunci nu poate fi pedepsit e dreptul lui.
Daca e cainele altcuiva atunci proprietarul acelui caine l-ar putea da in judecat pe cel care i-a omorat cainele.

| RazvanGRS explică (pentru vadu22):

In caz ca nu stiai a omora un caine (un animal) poti face si puscarie, si nu era cainele lui era al meu, si mi-la omorat ca l-a zgariat pe spate, dar nu a facut asta eu imi cunosc destul de bine cainele ma rog il cunosteam.Dar fiind in stare de ebrietate acest omo a gresit amarnic.