| VOXaware a întrebat:

Salutatre TPU, obisnuiam sa fac desene in grafit, dar de o
luna-ncoace nu mai pot, in sensul ca nu mai am starea aceea specifica ce ma ajuta sa stau calm, sa am rabdare si inpiratie.
Apelez la voi, celor carora, poate, li s-a intamplat acelasi lucru.
( am promis 3 portrete unor prieteni/cunostinte pe care trebuie sa le termin dar. )

4 răspunsuri:
| Alexandr a răspuns:

Mai relaxeaza-te si fa chestii care te distreaza si nu te framanta cu portretele ca incepe sa para munca nu distractie!

| VOXaware explică (pentru Alexandr):

Niciodata nu am facut ceva care nu mi-a placut ( in afara de invatat happy ), iar chestia asta o fac ca sa ma linistesc, dar daca oamenilor le-a placut munca mea, am spus ca pot sa fac si portrete."Chestii" care ma distreaza nu prea mai sunt, cand am inceput sa fac desen, era o masa de ping-pong in care jucam in fiecare zii, acum nu mai este; s-a deschis si un teren sintetic de fotbal, dar de cand m-am lovit la mana dreapta, si nu mai puteam sa fac ce imi place (desenul), m-am lasat de sportul asta. obisnuiam sa ma plimb cu bicicleta, s-a stricat si acum vreau sa-mi iau una noua; obisnuiam sa alerg, dar nu pot pe vremea asta actuala; etc.
Acum, m-am inteles cu oamenii, si am facut o pauza ( pentru ca eu desenam in fiecare zii, nu putea sa treaca o zi fara sa schitez macar ceva). M-am mai linistit.

| crbogdan a răspuns:

Incearca sa te relaxezi. asculta o muzica care iti place. de obicei o muzica mai lenta te relaxeaza.

| VOXaware explică (pentru crbogdan):

Muzica pe care o ascult este de obicei un cover, mult mai lent decat originalul, dar tot nu merge, nu stiu.