Buna Cristi
nu imi place![]()
de ce? pentru ca se reflecta prostia si saracia, am ajuns de ras![]()
pentru ceva banuti in plus, ajungem sa lasam casa pe mana acestor oameni si ti-o face cum vor ei, nu zic ca nu ar fi mizerie in casa unui om, dar nici in asa hal, a fost dat la ziar o doamna care ameninta ca isi da foc daca nu ii da banii promisi, au aflat de la administratorul blocului ca are probleme cu plata intretinerei si asa a ajuns la dumneaei, si au promis contra sumei de 400 de euro sa isi lase 2 zile casa pe mana oamenilor si rezultatul a fost unu dezastruos..de ce? pentru ca doamna nu si-a primit banutii...e o reclama mascata la acea firma de curatenie...in fine
O zi frumoasa sa ai
Este o emisiune "regizata". Se exagereaza mult! Intr-o casa de "romani " nu cred ca exista atata mizerie.
Da, dar nu cred ca e adevarat. Cat de jegos si lenes sa fii si sa nu speli aragazu de 2 ani. Sau sa te colcaie gandacii in pat. Sau pisica sa isi faca nevoile in chiuveta. e clar regizata!
Mie nu imi place. este foarte scabos. ma uit cum pot sta oamenii in jegul ala si nu-mi vine sa cred.
sa fii atat de lenes, sa nu poti da cu o matura macar. mi-e sila de oamenii astia care stau in proria mizerie.
BRG întreabă:
Neagracaceara întreabă: